Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

“Şahmettin Yüksel: Çekmeköy’e Nakış Nakış Hizmet İzi Bırakıyor”

“Şahmettin Yüksel: Çekmeköy’e Nakış Nakış Hizmet İzi Bırakıyor”
15 Aralık 2023 16:29 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2023 16:31
168

HABERMAX.Çekmeköy’de Ak Parti’nin etkili isimlerinden Şahmettin Yüksel, resmi olarak başkanlık aday adaylığını ilan ettiği günden bu yana ilçenin her köşesini ziyaret ediyor. Yaptığı açıklamada, “Başkanlık aday adaylığımı ilan ettiğim günden bu yana, adeta ilçenin her sokağını nakış nakış işliyoruz. Sultançiftliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizin misafiri olduk, dostlarımız ve komşularımızla bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Şahmettin Yüksel’in bu ziyaretlerle ilçe sakinleriyle doğrudan temas kurarak onların beklenti ve taleplerini dinlemesi, yerel seçimler öncesinde siyasi arenada dikkat çekici bir strateji olarak değerlendiriliyor. Yüksel’in ilçede güçlü bir destek kitlesi oluşturmak için yaptığı bu ziyaretler, yerel politika dinamiklerini şekillendirebilecek önemli adımlar olarak görülüyor.

Çekmeköy Ak Parti’nin lider ismi Şahmettin Yüksel, başkanlık aday adaylığını ilan ettiği günden bu yana ilçenin her köşesini ziyaret ederek, halkla doğrudan temas kuruyor. Sultançiftliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Yüksel, dostluk ve komşuluk bağlarını güçlendiriyor. Yaptığı bu ziyaretlerle adeta Çekmeköy’e nakış nakış hizmet izi bırakan Yüksel, yerel siyasette dikkat çekiyor. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.