Dolar 32,2032
Euro 35,0420
Altın 2.529,08
BİST 10.646,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Sabri Şenel Yazdı: Ülkenin Kripto ve Görevli Politikacılarıyla Kaybettiği İrtifa

Sabri Şenel Yazdı: Ülkenin Kripto ve Görevli Politikacılarıyla Kaybettiği İrtifa
9 Mayıs 2024 09:49
52

HABERMAX. İş insanı, eğitimci ve siyaset bilimcisi olan Sınav Kurs Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel, ülkemizin her geçen yıl kripto ve görevli politikacılarla irtifa kaybettiğine dikkat çekti.

Şenel, atalarımızın din, dil ve inanç konusunda herkesi özgürce yaşamalarına izin vererek binlerce yıl boyunca pek çok devleti ayakta tuttuğunu ifade etti. Anadolu’nun ve Balkanların İslamlaşmasında önemli rol oynayan Sarı Saltuk ve Ahmet Yesevi gibi düşünce yapılarının bu coğrafyaya yön verdiğini vurguladı.

Ancak günümüzde gençlerin ve hatta büyüklerin bile ateist veya deist olduğunu gözlemlediğini belirten Şenel, bunun nedenlerini sorguladı. Politikacıların hırsızlık, yolsuzluk, kayırmacılık ve halkın hakkını korumamalarının toplumda güven kaybına neden olduğunu dile getirdi. Şenel, politikacıların yandaş şirketler kurarak devleti sömürdüğünü, lüks yaşam tarzlarıyla halkın güvenini sarsdığını ve devletin temellerini zayıflattığını ifade etti.

Son 20 yılda yaşanan tahribatın işgal yıllarında bile görülmediğine dikkat çeken Şenel, bu düzenin değişmesi gerektiğini ve görevli politikacıların devleti yıkabileceği uyarısında bulundu. Artık yeter diyerek sonlandırdığı mesajında Şenel, ülkenin bu durumdan kurtulması için bir an önce adım atılması gerektiğini vurguladı.

Bu çarpıcı açıklamalar, ülkedeki politik atmosfer ve toplumun güven kaybı konusunda önemli bir değerlendirme niteliği taşımaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.