Dolar 32,3663
Euro 34,6979
Altın 2.388,22
BİST 10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Şaban Karaaslan CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Şaban Karaaslan CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı
24 Kasım 2022 20:23 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2022 20:28
424

HABERMAX.2023’teww yapılması planlanan seçimin ilk aday adaylığı açıklaması CHP İstanbul 2 Bölge Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıklayan Şaban Karaaslan Oldun

İSTANBUL’DA CHP’Lİ O İSİM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2023’te yapılması planlanan seçimin ilk aday adaylığı açıklaması CHP İstanbul 2 Bölge Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıklayan Şaban Karaaslan Oldun .

Tekstil sektörünün tanınmış simalarından ve Malatya’nın tanınmış ailelerinden Şaban Karaaslan 2023 genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Başakşehir Malatya Pide Lahmacun Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Karasalan, ülkenin gidişatını beğenmediğini ve Türkiye’ye hizmet için bu adımı attığını ifade etti.

İş adamı Şaban Karaaslan Başakşehir Malatya Pide Lahmacun Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2023 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Şaban Karaaslan yaptığı açıklamada; ülkenin büyük bir çıkmazın içinde olduğunu belirterek, bu sorunların çözüm noktasının Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna inandığı için bu kararı aldığını belirtti. Karaaslan, “ Özellikle Malatyalılar olarak siyasette ve bürokraside uzun yıllardır etkin bir pozisyonda olamadık. Turgut Özal’dan sonra ne yazık ki hep görmezden gelinen bir toplum olduk. Gerek İstanbul’da gerekse ülke genelinde hemşerilerimizin büyük katkılarına rağmen hak ettikleri yerlerde olmadıklarını düşünüyorum.

İstanbul 2. Bölgede 400-500 bin Malatyalı hemşehrimiz yaşamakta. Biz derneklerimiz vasıtasıyla hemşehrilerimizle istişare etme imkanı bulduk ve niyetimizi onlarla paylaştık. Bu istişareler sonucunda da kararımızı verdik.

Ülkenin hem siyasi hem de ekonomik gidişatından memnun değiliz. Sayın Kemal Kılıçtaroğlu ve ekibinin daha açık bir politika yürüttüğünü görüyoruz. Bu nedenle de CHP saflarında ülkemize hizmet etmeyi tercih ettik. Önümüzdeki Pazar günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nu Sultangazi’ye davet ettik. Sultangazi Sahra Düğün Salonu’nda bu yola gönül vermiş vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz İnşallah hem Malatyalı hemşerilerimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz” dedi.

Şaban Karaaslan Kimdir?

Şaban Karaaslaan,1957 Malatya Pütürge Uzuntaş Köyü’nde dünyaya geldi. 7 yaşında iken Malatya Merkez’e taşınıp İlk, orta ve liseyi eğitimini Malatya merkezde bitirdi.. Adana Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni bitiren Karaaslan, 1997 yılında Sultanhamam’da tekstil sektörüne girerek tekstil ipliği ticaretine başladı. 2003 yılında Yalova’da 2 adet iplik fabrikası kurdu. Sektörde halen faaliyet gösteren Karaaslan, evli ve iki kız çocuk babası

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.