Dolar 32,2393
Euro 34,7910
Altın 2.414,40
BİST 10.292,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın’dan Murat Kurum’a Eleştiri: “İnsanlarımızı Fakirliğe Mahkum Ediyorsunuz!”

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın’dan Murat Kurum’a Eleştiri: “İnsanlarımızı Fakirliğe Mahkum Ediyorsunuz!”
28 Ocak 2024 17:47 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2024 18:02
444

HABERMAX. Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Birol Aydın, son dönemde İstanbul’un ekonomik ve güvenlik sorunlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, Türkiye yönetenlerin vatandaşları fakirliğe mahkum ettiğini ve şehirdeki güvenlik sorunlarına çözüm üretmediklerini sert bir dille eleştirdi.

Aydın’ın Eleştirileri:

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın, Murat Kurum’u şu sözlerle eleştiride bulundu: Aydın yaptığı açıklamada, “Hem vatandaşları üç kuruşa muhtaç bırakacaksınız hem de ‘Sadece İstanbul’ diyeceksiniz. Hadi oradan!” ifadelerini kullanarak, İstanbul’da yaşayanların ekonomik sıkıntılarını ve güvenlik endişelerini dile getirdi.

AKP’nin ekonomik politikalarını sorgulayan Aydın, Murat Kurum’a yönelik  “Siz değil misiniz insanlarımızı fakirliğe mahkum eden, bu şehrin sokaklarında mafyalara geçit veren!” diyerek, İstanbul’un ekonomik ve sosyal açıdan yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

Aydın’ın Alternatifi:

Aydın, İstanbullulara “dürüst, adil ve şeffaf” bir yönetim vadediyor. Aydın, İBB’nin kaynaklarını İstanbulluların ihtiyaçları için kullanacağını ve şehri mafyalardan temizleyeceğini savunuyor.

  • “İstanbul’u sadece İstanbullulara bırakacağız derken, şehri rantçılara ve talancılara peşkeş çekmeyeceğiz demek istiyorum.”
  • “İstanbul’u mafyalara teslim edeceğiz diyenlere diyorum ki, biz bu şehri adaletle yöneteceğiz.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.