Dolar 32,2613
Euro 34,7399
Altın 2.399,11
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bilal Erdoğan’ın İsrail Boykot Çağrısına Sert Tepki Gösterdi

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bilal Erdoğan’ın İsrail Boykot Çağrısına Sert Tepki Gösterdi
2 Ocak 2024 19:37
272

HABERMAX.Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olan Refah Partisi’nin iktidar ortağı olduğu dönemde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın İsrail’e yönelik yaptığı boykot çağrısına sert bir şekilde tepki gösterdi. Erbakan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bilal Erdoğan’ın bu çağrısını “İkiyüzlülük” olarak nitelendirdi.

Erbakan, açıklamasında, “İsrail’e boykot çağrısı yapan Bilal Erdoğan, geçmişte Refah Partisi’nin iktidar ortağı olduğumuz dönemde babası tarafından atanan bakanlardan biriydi. Şimdi böyle bir çağrıda bulunması, geçmişteki duruşuyla çelişmektedir. İkiyüzlülük bu kadar açık olmamalıdır. Türk halkı, siyasetçilerden tutarlı ve ilkeli bir duruş bekliyor.” şeklinde konuştu.

Bilal Erdoğan’ın İsrail’e yönelik boykot çağrısının muhalefet tarafından da eleştirildiği belirtilirken, sosyal medyada konuyla ilgili tartışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Boykot çağrısının hangi gerekçelere dayandığı ve Erdoğan ailesinin geçmişteki İsrail politikalarıyla ilişkilendirilip ilişkilendirilmediği konuları da kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.