Dolar 32,2736
Euro 34,8306
Altın 2.435,28
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’ne Geri Sayım Başladı

Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’ne Geri Sayım Başladı
7 Temmuz 2023 11:19 | Son Güncellenme: 7 Temmuz 2023 11:20
97

HABERMAX.Sokak dansının her türünün sahneye taşındığı Red Bull Dance Your Style yarışmasının 6 Ağustos 2023’te gerçekleşecek Türkiye Finali’ne sayılı günler kaldı. Kazananı seyircinin belirlediği tek yarışma olan Red Bull Dance Your Style, Türkiye’nin dört bir yanından en iyi dansçıları bir araya getirecek.

Türkiye’nin en iyi dansçılarının kıyasıya mücadele edeceği Red Bull Dance Your Style tüm heyecanıyla geri dönüyor. Hip Hop, popping ve house dans gibi alanında en iyilerinin belirleneceği Red Bull Dance Your Style’ın elemeleri 16 Temmuz İzmir, 23 Temmuz Ankara, 29 Temmuz İstanbul ve 5 Ağustos’ta Bursa’da gerçekleşecek. Elemelerde başarıyı yakalayan dansçılar, 6 Ağustos’ta Bursa’da gerçekleşecek Türkiye Finali’nde kozlarını paylaşacak.

Her yıl birbirinden yetenekli dansçıların sürpriz müzikler eşliğinde kıyasıya mücadele ettiği yarışmaya başvurular RedBullDanceYourStyle.com üzerinden yapılacak. İGA İstanbul Havalimanı’nda yolculara konfor ve kolaylık sağlayan İGA Pass partnerliğinde gerçekleşen Red Bull Dance Your Style Türkiye’nin finalisti, Almanya’da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.