Dolar 32,2706
Euro 34,6800
Altın 2.405,36
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Prof. Dr. Ümit Özdağ, kesinleşmemiş seçim sonuçlarını kutlayanları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kınadı

Prof. Dr. Ümit Özdağ, kesinleşmemiş seçim sonuçlarını kutlayanları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kınadı
29 Mayıs 2023 11:56 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2023 12:20
173

HABERMAX. 28 Mayıs’ta İkinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinde Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından şu sözleri yazdı:

Özdağ Afganistan savaşı Pakistan’ı ağır şekilde tahrip etti. Afganistan ve Pakistan o kadar iç içe geçtiler ki, Amerikalılar Af-Pak deyimini ürettiler. Suriye iç savaşı Türkiye üzerinde benzer etkiler yaptı. Türkiye’yi çok boyutlu yıprattı. Dün yaşanan sonuçtan sonra Batı’da “Sur-Tür” deyimini daha sık duyacağız. Çünkü Suriye Türkiye’nin içine doğru büyüyor. Halen Suriye’de BAAS milliyetçiliğinden farklı bir Suriye milliyetçiliği gelişiyor. BAAS milliyetçiliği Hatay’ı talep ederken, Suriye milliyetçiliği Mersin-Mardin hattını Arap toprağı olarak görüyor. Suriye milliyetçiliği Türkiye’yi kana bulayacak. Zafer Partisi bu süreci doğru analiz eden ve doğru politikaları öneren tek parti. Zafer Partisi’ne gel, mücadele et. Yurdunu savun. Ülkende 2. Sınıf vatandaş olma.

“Suriyeliler işgali kutluyor. İşgale direnen Zafer Partisi’nden nefret ediyorlar. Siz AK Partililer neyi kutluyorsunuz? Suriyeliler için harcayacağımız yılda 11 milyar doları mı? Suriye’nin kuzeyinde şehit olacak askerlerimizi mi? Sokaklarda taciz edilecek kızlarımızın acısını mı? Suriye kaynaklı uyuşturucu çetelerinin çocuklarımıza uyuşturucu satmasını mı? Kiraların yükselmesini mi? Hayatın pahalılaşmasını mı? Yarın veya 3 gün sonra gerçekleşecek dövizin kontrol edilemez yükselişini mi? Elimizde son kalan devlet kuruluşlarının satılmasını mı? Siz neyi kutluyorsunuz kardeşler.”

Sığınmacı ve Türk düşmanları gördüğünüz üzere Atatürk ve Genel başkanımız @umitozdag’ın bayrağını yırtarak zaferlerini kutluyorlar. Bu düzene boyun eğmeyeceğiz! Sizi, Suriyeli istilacıları,Atatürk ve Türk düşmanlarını bu vatandan göndereceğiz.

 

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.