Dolar 32,2809
Euro 35,0229
Altın 2.473,00
BİST 10.532,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Paşabahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda Başarılı Çalışmalara İmza Atıldı”

“Paşabahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda Başarılı Çalışmalara İmza Atıldı”
6 Ağustos 2023 01:32
140

HABERMAX.”Olağanüstü Genel Kurulumuzda Başarılı Çalışmalara İmza Atıldı” 05 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulumuzda Divan Başkanlığı görevini üstlenen Paşabahçe Kulübü Başkanı Sayın Coşkun Okur ve yönetim ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“Beykoz Sevdalısı Zeki Aksu’dan Anlamlı Konuşma: Paşabahçe Kulübü Yönetimine Teşekkürlerimizi Sunuyoruz”

Beykoz’un sevilen ismi Zeki Aksu, 05 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulumuzda duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Paşabahçe Kulübü Başkanı Sayın Coşkun Okur ve yönetim ekibine teşekkürlerini ileten Aksu, kulüp yönetiminin başarılı çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel kurulda Divan Başkanlığı görevini üstlenen Paşabahçe Kulübü Başkanı Sayın Coşkun Okur’un liderliğini takdir eden Zeki Aksu, kulüp yönetiminin gelecek dönemde kulübü daha ileriye taşıyacağına olan inancını vurguladı. Aksu, kulüp yönetiminin başarılı çalışmalarının Beykoz halkı tarafından da takdirle karşılandığını ifade etti.

Paşabahçe Kulübü’nün beykoz sevdalısı olarak bilinen Zeki Aksu, kulübün sosyal ve sportif etkinliklerine olan katkılarından dolayı başkan ve yönetim ekibine teşekkürlerini sunarken, kulübün gelecek dönemde de başarılarını sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.

Beykoz’un sevgi dolu siması Zeki Aksu’nun anlamlı konuşması, kulüp üyeleri ve katılımcılar tarafından büyük bir alkışla karşılandı. Aksu’nun duygusal ve samimi ifadeleri, kulüp yönetimine olan güvenin ve birlikte hareket etme kararlılığının bir kez daha vurgulandığı anlamlı bir an olarak kayıtlara geçti.

Paşabahçe Kulübü genel kurulunda duygusal bir atmosferin yaşandığı Zeki Aksu’nun konuşması, kulüp camiasında duygusal bir etki yaratırken, kulüp yönetiminin çalışmalarına olan destek ve sevgi bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Sayın Coşkun Okur ve tüm yönetim ekibi, Zeki Aksu’nun bu anlamlı konuşmasından dolayı teşekkürlerini iletti ve kulüp için daha da büyük başarılara yürüme sözü verdi.Bir 5 kişi görseli olabilirDivan Başkanımız Sayın Coşkun Okur’un başkanlığında, Sayın Murat Ofluoğlu, Sayın Süleyman Çalık, Sayın Av. Baran Çınar ve Av. Harun Karabacak’ın katkılarıyla gerçekleştirilen genel kurulumuz, başarıyla tamamlandı. Kongremize katılan değerli kongre üyelerimize de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başkanımız Sayın Coşkun Okur liderliğindeki yönetim kurulumuz, yeni dönemde kulübümüzü daha ileriye taşımak için kararlı bir şekilde çalışacak. Kongremizde alınan kararlar, kulübümüzün gelişimi ve başarısı için önemli bir adım olacaktır. Yeni dönemde, kulübümüzü güçlendirmek, sporcularımıza daha iyi imkanlar sunmak ve taraftarlarımıza unutulmaz deneyimler yaşatmak için gayret göstereceğiz. Kulübümüzün geleceği için birlikte hareket etme kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, katkılarından dolayı Divan Başkanımız Sayın Coşkun Okur’a, Başkan Yardımcılarımıza Sayın Murat Ofluoğlu ve Sayın Süleyman Çalık’a, Sekreterya görevini üstlenen Sayın Av. Baran Çınar ve Av. Harun Karabacak’a, ve tüm kongre üyelerimize şahsım ve yeni seçilen yönetim kurulumuz adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde tüm sporseverleri kulübümüzün etkinliklerine ve başarılarına ortak olmaya davet ediyoruz. Hep birlikte güzel günler ve başarılar için el ele vereceğiz. Teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyor, desteklerinizin devamını diliyoruz.Bir 2 kişi görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.