Dolar 32,3548
Euro 34,7844
Altın 2.393,17
BİST 10.265,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Pamukkale otobüs firması muavini yolculara söylediği sözler olay oldu “Daha fazla para verseydiniz lüks araçla gitseydiniz”

Pamukkale otobüs firması muavini yolculara söylediği sözler olay oldu “Daha fazla para verseydiniz lüks araçla gitseydiniz”
23 Temmuz 2019 18:15
1.028

AHA.Bugün saat 16:00’da Marmaris’ten İzmir’e doğru hareket etmekte olan 35MGG43 plakalı Pamukkale otobüsünde, klimanın çalışmamasından dolayı yolcular ve şoför arasında gerginlik yaşandı. Otobüsteki yolcular, “Biz bu firmaya para veriyoruz gördüğümüz muameleye bak 4 saatlik yolu klima olmadan nasıl gideceğiz?” diyerek sitem etti.

Firmanın müşteri hizmetlerini arayan yolcular “Hava 40 derece burada bir sürü yolcu var kendi nefesimizde boğulacağız. Yetkili kişiniz kimse bana onu bağlayın sorunumuza acil bir çözüm bulsunlar” dedi.Şoför ise “Her şey normal, klimamızda bir sorun yok. Klimadan anlıyorsanız gelin bakın” diyerek açıklama yaptı.otobüs muavini “Daha fazla para verseydiniz lüks araçla gitseydiniz” diyerek gerginliği daha da artırdı. Müşteri hizmetlerinden çözüm bekleyen yolcular, Muğla otogarında duran otobüsten inerek Pamukkale firmasının yetkililerinden yardım istedi.Olay yerine gelen yetkililer yolculardan özür dileyerek, aracın klimasına şoklama yaptıklarını en kısa sürede klimanın çalışacağını söyledi. Aracın firmaya değil şahsına ait olduğunu söyleyen otobüs şoförü ise “Araç bana ait bu işin cezai yaptırımı da var. Aracımda bir sorun yok” diyerek gergin tavırlarına devam etti. Klimayı çalıştırmayı başaran yetkililer, yolculara iyi yolculuklar dileyerek otobüsün tekrar hareket etmesini sağladı.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.