Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Özgür Özel: “Arapça Tabelalara Karışmayın, Halk İncinir”

Özgür Özel: “Arapça Tabelalara Karışmayın, Halk İncinir”
12 Mayıs 2024 17:20 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2024 18:01
207

HABERMAX. Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Saray ziyareti sonrası belediye başkanlarına önemli bir çağrıda bulundu. Özel, belediye başkanlarının Arapça tabelalardan kaçınması gerektiğini belirterek, “Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incinir.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanlarına Değişim Çağrısı: Özgür Özel’in Saray Ziyareti Sonrası Sosyal Medyada Yankı Buldu

Özgür Özel‘in Saray ziyareti sonrasında değişen tavrı ve bu çağrısı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Özel’in bu sözleri, toplumun duyarlılığını ve kültürel hassasiyetini vurgulayarak, belediyelerin iletişim politikalarında değişikliklere işaret ediyor.

Özellikle kent estetiği ve görsel iletişim açısından önemli bir konu olan tabela kullanımı, Özgür Özel’in çağrısıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Belediye başkanlarının bu konuda daha hassas davranması ve toplumun değerlerine saygı göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’in bu çağrısıyla birlikte, belediyelerin daha duyarlı ve toplum odaklı bir yönetim anlayışı benimsemesi ve kültürel çeşitliliğe saygı duyması gerekliliği bir kez daha hatırlatılmış oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.