Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 31°C
Çar 30°C

Özgür Altıparmak Çekmeköy Kent Konseyi Başkanlığı’na Seçildi

Özgür Altıparmak Çekmeköy Kent Konseyi Başkanlığı’na Seçildi
26 Haziran 2024 19:47
200

HABERMAX. Çekmeköy’de bugün gerçekleştirilen Kent Konseyi toplantısında, iş insanı Özgür Altıparmak yeni başkan olarak seçildi. Yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıda, Altıparmak oy birliği ile başkanlık görevine getirildi.

Başkanlık seçimlerinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Özgür Altıparmak, kendisine duyulan güven ve destek için teşekkürlerini sundu. Altıparmak, “Bugün burada toplanan herkese, bana olan inançları ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum. Çekmeköy için hep birlikte daha güzel projeler ve çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Altıparmak, iş dünyasında kazandığı tecrübeleri ve yönetim becerilerini Kent Konseyi çalışmalarına yansıtmayı hedeflediğini vurgulayarak, “Birlikte çalışarak Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, her kesimin görüşlerine ve önerilerine açık olacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca, Kent Konseyi’nin önümüzdeki dönem için planladığı projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Çevre düzenlemeleri, sosyal sorumluluk projeleri ve altyapı çalışmaları gibi konuların ele alındığı toplantıda, tüm katılımcılar Çekmeköy’ün gelişimi için ortak çalışmanın önemine dikkat çekti.

Özgür Altıparmak’ın başkanlığındaki yeni dönemin, Çekmeköy için önemli gelişmelere ve projelere sahne olması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.