Dolar 32,1963
Euro 35,0110
Altın 2.519,75
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Özel güvenlik sektörünün lider şirketlerinden Tepe Savunma ve Güvenlik,

Özel güvenlik sektörünün lider şirketlerinden Tepe Savunma ve Güvenlik,
12 Haziran 2023 21:56
143

HABERMAX.26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası kapsamında çalışanlarının talep ve isteklerini dinlemek ve özel güvenlik görevlileriyle iletişim kurmak için bir araya geldi. Biz1iz Projesi kapsamında, üst yönetimin unvanlarından bağımsız olarak özel güvenlik görevlisi rolünü üstlendiğini ve üniforma giyerek çalışanlarla birlikte projelerde yer aldığını söyleyen Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Ünal Bay, “Bu proje ile özel güvenlik görevlileriyle empati yapıyoruz ve yönetim kadromuz, saha çalışanlarıyla daha yakından iletişim kurabiliyor. Sorunlarını yerinde görerek, çözüm üretebiliyor ve personelimizle olan bağımızı daha da güçlendiriyoruz” dedi.

Özel güvenlik sektörünün önemini vurgulamak ve toplumun güvenliği için önemli bir rol üstlenen personelin çabalarını takdir etmek amacıyla 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası olarak kutlanıyor. Sektörde 30 yıllık tecrübesi ve 16 bini aşkın personeliyle hizmet veren Tepe Savunma ve Güvenlik, bu hafta kapsamında, projelerinde çalışan özel güvenlik görevlileriyle bir araya geldi.

Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Ünal Bay, “Özel Güvenlik Günü ve Haftası, sektörünün değerinin vurgulanması ve gelişimi ile toplum güvenliği için farkındalık yaratmak adına çok önemli. Bizler de bu haftanın ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle de kritik görevler üstlenerek toplumun güvenliği için önemli bir rol oynayan özel güvenlik görevlilerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için, bu anlamlı günü onlarla birlikte geçirmeyi tercih ettik” diye konuştu.YÖNETİCİLER ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE NÖBET TUTTU

26-30 Haziran tarihlerinde özel güvenlik sektörünün gelişimi ile toplum güvenliği için farkındalık yarattığının altını çizen Ünal Bay, “Sektör olarak hem ülkemiz hem de toplumun refahı için hizmet veriyoruz. Sektörümüzün en önemli kriteri insan gücü bu nedenle de çalışanlarımızı memnun etmek için 30 yıldır olduğu gibi şimdi de onların yanında olmak amacıyla bu anlamlı haftayı personelimizle kutladık. 2018 yılından itibaren faaliyet gösteren Biz1iz Projesi kapsamında şirketimizin üst yönetimiyle, Diyarbakır’da üç farklı projelerde görev yapan toplam 23 özel güvenlik görevlilerimizle birlikte üniformalarımızı giydik, nöbet tuttuk, devriye attık, kontrol noktalarında kontroller yaptık, güvenlik açıklarını ve profilleri analiz ettik. Tüm bunların dışında ayrıca çalışanlarımızın dilek, öneri ve şikâyetlerini de görev yerlerinde dinledik” dedi.

BİZ1İZ ZİYARETLERİ İLE ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ VE MOTİVASYONU ARTIRILIYOR

Biz1iz ziyaretlerinin, her üç ayda bir, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki projelerde gerçekleştiğini ve çalışanlarla iletişim kurulmasına özen gösterildiğini ifade eden Bay, “Tepe Savunma ve Güvenlik olarak, çalışanlarımızın memnuniyetini ve motivasyonunu artırmak için her zaman çaba gösteriyoruz. Düzenli periyotlarla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında yöneticilerimiz çalışanlarla doğrudan iletişim kurabiliyor ve hem onların sorunlarını hem de şirket süreçlerini sürekli olarak iyileştirebiliyorlar” diye konuştu.

Tepe Savunma Hakkında:

1993 yılında Bilkent Holding bünyesinde özel güvenlik teşkilatı olarak, Holding ve bağlı şirketlerin özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyete geçen Tepe Savunma ve Güvenlik, 1997 yılında Anonim Şirket hüviyeti kazanmıştır. Tepe Savunma ve Güvenlik, sunduğu hizmetlerin odağında yer alan ‘can ve mal güvenliğinin sağlanması’ gibi önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Tepe Savunma ve Güvenlik; 2019 yılında Özel Güvenlik Bilgi Sistemi Otomasyon Projesi’ne (ÖGNET) verdiği katkılardan dolayı ödül almıştır. Ayrıca 2020 yılında COVID-19 salgın döneminde geliştirdiği yenilikçi ve dijital dönüşüm temelli uygulamalarıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde her yıl düzenlenen araştırmada, ‘Fast Company Türkiye-En Yenilikçi 50 İnsan Kaynakları Liderleri’ ödülüne layık görülen Tepe Savunma, 2021 yılında Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 13’üncü KSS Zirvesinde ‘Tepe Dijital Saha’ projesiyle ödüle layık görülmüştür. 16 bin uzman personele istihdam sağlayan sektöründe lider bir şirket olan Tepe Savunma; AVM güvenlik çözümleri, bankacılık ve finans, liman, lojistik ve depolama, otomotiv, perakende ve mağazacılık, sanayi ve üretim, site ve konut olmak üzere birçok alanda hizmet vermektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.