Dolar 32,2572
Euro 35,0822
Altın 2.466,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

OTOKOÇ 2. EL, “GÜVEN”DE BULUŞMAYA DAVET EDİYOR

OTOKOÇ 2. EL, “GÜVEN”DE BULUŞMAYA DAVET EDİYOR
23 Ağustos 2023 13:05 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2023 13:06
115

HABERMAX.Türkiye’nin otomotiv tarihini başlatan Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren ve farklı segmentlerde geniş araç yelpazesi sunan Otokoç 2.El’in kurumsal ve güvenilir marka imajını yansıtan “Güvende Buluşalım” adlı reklam filminde; 7 Gün/500 KM İade Garantisi, Mekanik Garanti, Kredi Fırsatları, Takas, Nakit Araç Alım, Geniş Şube Ağı, Ücretsiz Ekspertiz, Online Satış gibi birçok farklı ikinci el hizmetleri işleniyor. Kurumsal ikinci el otomotiv sektörünün lider oyuncusu olan Otokoç 2. El’in farkını ortaya koymayı hedefleyen yeni filminde, ikinci el araç alım sürecindeki bir ailenin endişeleri, esprili ve çarpıcı bir dille anlatılıyor.

Otokoç 2. El’in marka yüzü olan ünlü oyuncu Tansel Öngel, filmde yine “Güven” karakteriyle yer alırken, ailenin karar sürecinin merkezindeki oğluna da ünlü komedyen Tahsin Hasoğlu hayat veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan, Otokoç Otomotiv Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, “Otokoç 2. El olarak kurumumuzun 95 yıllık sektör tecrübesiyle müşterilerimizin kendini her anlamda güvende hissettiği bir marka olarak hizmet veriyor, araç satın alırken veya satarken tüm süreçlerin en kolay, hızlı ve şeffaf şekilde gerçekleşmesini sağlıyoruz. Yeni dönemin yükselen değeri kurumsal ikinci el otomotiv sektörünün lider oyuncusu Otokoç 2. El olarak, yeni reklam filmimizi sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız, bu yolculukta müşterilerimize her zaman en iyi deneyimi yaşatabilmek ve bunu ifade etmek.” diye konuştu.

Film Linki: Güvende Buluşalım – YouTube

otokocikinciel.com | 444 3 300

Otokoç 2. El Hakkında:

Araç satışı, aynı gün nakit ile araç alımı, profesyonel ekspertiz hizmetleri, yaygın hizmet ağı, temassız teslimat ve online satın alma gibi yenilikçi seçenekleriyle 2. El araç konusunda güven noktası olarak faaliyet gösteriyor. Kurumsal müşterilerine ise online ikinci el araç açık artırma satış platformu olan Otokocihale.com platformu üzerinden hizmet sağlıyor. Ülke çapında 26 lokasyonda Koç Topluluğu güvencesiyle hizmet veren Otokoç 2. El, en iyi nakit araç alımı uygulaması ile aracını satmak isteyenlere hızlı ve kurumsal çözüm noktası olmayı sürdürürken; sigorta hizmetleri, ücretsiz ekspertiz raporu, hızlı alım süreci işlemleri dahil her türlü ihtiyacı karşılayan ve dijitalleşen hizmetleriyle Türkiye’de 2.El’in güvenilir adresi olmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.