Dolar 32,2787
Euro 34,7047
Altın 2.399,85
BİST 10.376,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Orhan Çerkez ile Çekmeköy’e Yeni Bir Soluk:

Orhan Çerkez ile Çekmeköy’e Yeni Bir Soluk:
12 Şubat 2024 19:56 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2024 21:36
360

HABERMAX. Bugün, Çekmeköy CHP, heyecan dolu bir atmosferde başkan adayını belirledi. Partililer, Şahinbey Caddesi’ne akın ederek davullu zurnalı halaylar eşliğinde Orhan Çerkez’in adaylığını coşkuyla kutladılar.

Parti içi demokratik süreçlerin bir yansıması olarak gerçekleşen bu önemli an, Çekmeköy’de siyasi arenanın nabzını artırdı. Orhan Çerkez’in adaylığı, partililer arasında büyük bir umut ve heyecanla karşılandı.

Resmi açıklamanın ardından seçim kampanyası startını verecek olan Çerkez, partisinin destek ve güveniyle seçim sürecine giriş yapacak.

Örgütün Gücü!!

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez oldu.
Çekmeköy örgütü ithal aday istemiyoruz diyerek Belediye Başkan aday adaylarının arkasında durdu ve örgütün gücüyle Aday adayı Orhan Çerkez Başkan Adayı oldu.
Çekmeköylülere ve Aday Orhan Çerkez Başkanımıza hayırlı olsunÇekmeköy’de Örgüt Kazandı, Çekmeköy Kazandı! Orhan Çerkez Belediye Başkan Adayı!

Çekmeköy örgütü, “İthal aday istemiyoruz!” diyerek sesini yükseltti ve örgütün gücüyle Orhan Çerkez’i Belediye Başkan Adayı olarak seçti. Bu seçim, örgütün birlik ve beraberliğinin, aday adaylarının arkasında durmasının ve ortak bir hedefe kitlenmesinin sonucudur.

Orhan Çerkez, Çekmeköy için uzun yıllardır emek veren ve sevilen bir isimdir. Yerel yönetim tecrübesi ve vizyonuyla Çekmeköy’ü daha güzel bir geleceğe taşımaya hazır.Çekmeköylülere ve Aday Orhan Çerkez Başkanımıza bu anlamlı seçimde hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Orhan Çerkez’in, örgütün ve tüm Çekmeköylülerin desteğiyle ilçeyi daha da güzelleştireceğine ve hak ettiği yere taşıyacağına inanıyoruz.

Bu seçim, Çekmeköy’de örgütün gücünün ve birlik ve beraberliğin bir göstergesidir. Aynı zamanda, Çekmeköylülerin kendi kaderini tayin etme iradesini de yansıtmaktadır.

Orhan Çerkez’in Başkanlığı döneminde Çekmeköy’ü neler beklediğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz.Orhan Çerkez ile Çekmeköy’e Yeni Bir Soluk:

  • Daha katılımcı ve şeffaf bir yönetim
  • Daha modern ve yaşanabilir bir şehir
  • Geliştirilmiş altyapı ve ulaşım imkanları
  • Daha yeşil ve temiz bir çevre
  • Daha kaliteli eğitim ve sağlık hizmetleri
  • Daha aktif bir sosyal ve kültürel yaşam

Orhan Çerkez ile Çekmeköy’e Güçlü Bir Gelecek!

Çekmeköy’ün geleceği için hep birlikte çalışalım!

Detaylı bilgilere ulaşmak için [habermax.com.tr](http://www.habermax.com.tr)’yi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.