Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Ontex, ‘Etkin Eczacılık Derneği 10. Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı’na katıldı

Ontex, ‘Etkin Eczacılık Derneği 10. Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı’na katıldı
15 Aralık 2023 18:41
151

HABERMAX.Avrupa’nın en büyük, bebek ve yetişkinlere yönelik hijyenik ürün üreticilerinden Ontex, 7 – 10 Aralık tarihleri arasında Antalya Titanic Deluxe Golf Belek Otel’de düzenlenen ‘10. Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı’nda, sektörün en çok tercih edilen markalarından olması nedeniyle yoğun ilgi gördü. Mevcut ve potansiyel paydaşları eczacılarla bir araya gelen Ontex, bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk yetişkin bezi markası Canped’in geniş ürün yelpazesini tanıttı.


Afrika, Kafkaslar, Orta Asya ve Orta Doğu bölgelerinin yönetiminden sorumlu olan Ontex Türkiye, Etkin Eczacılık Derneği tarafından Antalya Titanic Deluxe Golf Belek Otel’de gerçekleştirilen ‘10. Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı’na katıldı. Derneğin 14. yılında meslek örgütlerinin değerli temsilcileri olan 300 eczacının ve alanında uzman akademisyenler ile sektörden birçok firmanın katıldığı toplantı, “Nörolojik Hastalıklarda Akılcı İlaç Kullanımı ve Eczacının Rolü” temasıyla hayata geçti.

Uzman konuşmacılar ile etkileşimli oturumların yer aldığı, özenle hazırlanmış üç günlük bu öğrenme ve dinlenme yolculuğunda katılımcılar, Ontex Türkiye bünyesindeki yetişkin bezi pazarının lider markası* Canped’in ürünleriyle de buluştu. 39 ülkeye ihracat yapan Ontex Türkiye standında, sektöründe en fazla ürün çeşitliliğine sahip Canped, ürün portföyündeki farklı ürünleriyle ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ontex’in Türkiye ve İhracat Pazarları Pazarlama Direktörü Pelin Gülbay Özdemir, etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Toplantıya katılımımız, hedef kitlemizi inkontinans portföy ürünlerimizle buluşturmada çok önemli bir rol oynayan değerli eczacılarımızla ilişkimizi güçlendirmede önemli bir adım oldu. Standımızda, kapsamlı ürün yelpazemizi sergileyerek, sektör profesyonelleri ve eczacılar ile buluşturduk. Konferans, inkontinans portföyümüzün özelliklerini ve faydalarını anlatmamız için güzel bir platform sağladı. Eczacılarla doğrudan bir iletişim hattı kurmamız, bu sayede son kullanıcılara bilinçli rehberlik sağlamaları ve inkontinans sorunlarını güvenle ele almaları için bilgi akışı sunmamız açısından da değer yarattı. Bu stratejik katılım, sağlık hizmetleri ortaklıklarını ilerletme ve ürünlerimize güvenenlerin genel refahını artırma konusundaki kararlılığımızı pekiştirmektedir.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.