Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Odatv’den tepki çeken başlık! CHP’liler isyan etti! “Siz hangi cürufun tetikçiliğini yapıyorsunuz”

Odatv’den tepki çeken başlık! CHP’liler isyan etti! “Siz hangi cürufun tetikçiliğini yapıyorsunuz”
8 Mart 2023 19:50 | Son Güncellenme: 8 Mart 2023 19:51
358

HABERMAX. Muhalefetin “beşli çete” olarak tanımladığı AKP’li iş insanlarıyla yakın ilişkiler içinde olan Soner Yalçın sahibi olduğu Odatv üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailesini ve danışmanını hedef aldı. Millet İttifakı’nın adayının açıklandığı gece CHP Genel Merkezi’nden Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğraf paylaşan Rasim Bölücek, Odatv’nin hedefi oldu. Odatv Bölücek, Selvi Kılıçdaroğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını “Kim bu paltolu” başlığıyla servis etti.

Odatv’nin esrarengiz bir imaj yaratarak “Kim bu paltolu” başlığı ile servis ettiği kişi Rasim Bölücek. Bölücek, 2011 yılından beri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı. Yıllarca Devlet Bahçeli ile çalışan Bölücek, altılı masanın temellerinin atılmasında ve Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenme sürecinde baş mimarlardan biri.

Uzun zamandır Kılıçdaroğlu’nun adaylığı aleyhinde yayınlar yapan Soner Yalçın’ın Odatv’sinin bu haberi CHP’lilerin de tepkisine neden oldu. CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, sosyal medya hesabından odatv’nin haberine “Tanıştırayım;Rasim Bölücek

Millet ittifakındaki her liderin yakından bildiği üzere,bugün Türkiye’ye umut saçan büyük uzlaşmada muazzam emekleri olan,ittifak sistemi için ve ülke çıkarları için her daim yapıcı biçimde mücadele eden bir fani.

Aynı zamanda Kemal beyin başdanışmanı…” satırlarıyla tepki gösterdi.

CHP’li Çetin Çapan da Odatv’ye sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Çapan, Odatv’nin paylaşımına “Namusuna , şerefine , aklına ve delikanlılığına güvendiğim Rasim Bölücek. Siz omurgasızlar ordusu kimsiniz? diye yanıt verdi.

Çapan ardından bir tepki daha göstererek, “O biliniyor, o ağabey, o dost, o Bay Kemal‘in yol arkadaşı. Esasen siz kimsiniz hangi cürufun tetikçiliğini yapıyorsunuz? 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olduğu bu dönemde” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.