Dolar 32,2705
Euro 34,7727
Altın 2.406,13
BİST 10.240,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Nuh Gergin Ak Parti Ümraniye’den Meclis Üyesi Aday adaylık için Başvurdu

Nuh Gergin Ak Parti Ümraniye’den Meclis Üyesi Aday adaylık için  Başvurdu
2 Aralık 2018 13:04 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2020 00:14
854

AHA. Bölgemizin tanınmış esnaflarından Semazen Düğün Salonları sahibi Nuh Gergin bugün itibariyle Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına gelerek belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu. Evraklarını İlçe Başkanı Av.Mahmut Eminmollaoğlu’na teslim etti.

Ümraniye’de yıllardır hizmet ettiği partisine bugün itibariyle gelerek meclis üyeliği başvurusu yapan bölgenin sevilen sayılan işadamlarından Nuh Gergin, Ak Parti ilçe başkanlığına evraklarını teslim ederek resmi başvurusunu yaptı. Gergin facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Yıllardır şerefle ve gururla hizmet ettiğim Ümraniyemizde, Ak Parti Ümraniye Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. 2001 yılından bu yana ilçemizin ve partimizin refahı için göreve ilk olarak Site Mahallesi Teşkilatımızı kuruluşunda başladım. Daha sonra sırasıyla; Mahalle başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Aynı zamanda Ümraniyemizde Erzincanlılar Platformu kurucularındanım.
Değerli Ümraniyemizin kıymetli insanlarına ‘’halka hizmet hakka hizmet!’’ anlayışıyla izleyeceğim istekli ve azimli bu kutlu hizmet yolunda, tüm başvuru yapan arkadaşlarıma başarılar diler, dualarınızı ve desteklerinizi beklerim.” dedi.

Haber Merkezi: habermax.net

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.