Dolar 32,2646
Euro 34,8132
Altın 2.412,04
BİST 10.260,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Nihat Atam yeniden İKUD’un Genel başkanı seçildi

Nihat Atam yeniden İKUD’un Genel başkanı seçildi
28 Nisan 2021 22:43 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2021 23:35
298

AHA.İstanbul Kuyumcular Derneği (İKUD) 2. Olağan Genel Kurulu’nu pandemi kurallarına uygun önlemler alarak İKUD Genel Merkezinde gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulda mevcut Başkan Nihat Atam yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

İstanbul Kuyumcular Derneği Genel Kurul üyeleri oy birliğiyle “Nihat Atam ile yola devam”diyerek sektörün sorunlarına çözüm bulmak ve gerçekleştireceği faaliyetlerle kuyum camiasını sağlam bir çatı altında toplama kararlılığında birleşti.

İKUD Genel Merkezinde yapılan 2. Olağan Genel Kurul; saygı duruşu, İstiklal Marşı, açılış konuşması ve divan kurulunun seçilmesiyle başladı. Daha sonra divan kurulunun yönettiği genel kurulda bir önceki dönem oy birliğiyle ibra edildi. Mali bilanço ve İKUD faaliyet raporunun okunması sonrası divan heyetine tek liste sunuldu. İKUD 2. Dönem Yönetim Kurulu, Yedek Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu belirlendi.

Yeniden Genel Başkanlığa seçilen Nihat Atam yaptığı konuşmada özetle şu konuların altını çizdi: “İstanbul Kuyumcular Derneği yeni yönetimiyle yüzde 60 oranında daha da gençleşti ve önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir şekilde emin adımlarla yoluna devam edecek. İKUD öncelikli olarak yurtiçinde oluşturacağı temsilcilikleri kısa süre içersinde uluslararası arenaya taşıma vizyonu ile yeni döneme hazırdır. Genel kurulumuza katılan ve bizleri yeniden sektörümüze fayda sağlayacak işler yapmamız için Başkan seçme teveccühü gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Görevlerini devreden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Genel kurulumuzun ülkemiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan ATAM, iş dünyası olarak zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, normalleşme için 2022 yılını işaret etti. ATAM, “Küresel salgın tüm dünyada durma noktasına gelen ekonomik sistemi bizlere sorgulattı. Sosyal bağışıklığın oluşması ve eski hayatımıza dönmemiz büyük ihtimalle 2022 yılının ortalarına kadar sürecek. Bu süre içerisinde ekonomik dengeleri sıcak takipte tutmak halkımızı sürecin olumsuzluklarından daha az etkilenmelerini sağlayacaktır.”diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.