Dolar 32,2277
Euro 34,7730
Altın 2.452,29
BİST 10.319,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

NG KÜTAHYA SERAMİK İTİBARINI BİR KEZ DAHA TAÇLANDIRDI

NG KÜTAHYA SERAMİK İTİBARINI BİR KEZ DAHA TAÇLANDIRDI
2 Aralık 2023 22:25
99

HABERMAX.Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre NG Kütahya Seramik, 4. kez Elmas marka seçilerek ve Kadın Marka Tercih Endeksi’nde ise birinci sırada yer alarak ödüllerine yenilerini ekledi.

Türkiye İtibar Akademisi’nin (TİA) bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı ve kazananlar 01 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Kent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen törende ödüllerini aldı. İtibar, güvenilirlik, sosyal fayda, ürün, hizmet ve yönetim performansı olmak üzere birçok alanda en iyileri ortaya çıkaran araştırma sonuçlarına göre NG Kütahya Seramik, sektöründe Elmas ligde yer aldı.

KADIN MARKA TERCİHİ ENDEKSİ ARAŞTIRMASINDA İLK SIRADA

Yepyeni teknolojiler kullanarak, gerek sektöre, gerek ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan NG Kütahya Seramik, Ekonomiye Fayda Endeksi’nde 4. kez Elmas Marka seçildi ve Kadın Marka Tercih Endeksi’nde ise Vitrifiye ve Seramik kategorisinde birinci sırada yer alarak “Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka” ödülüne layık görüldü.

GÜLDEN GÜRAL: “FAYDA SAĞLAMAK HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ”

Türkiye ekonomisine ve sosyal yaşama en çok katkı sağlayan kurum ve markaların elmas, platin ve altın liglerde yer aldığı araştırma sonuçlarının ödül töreni, Türkiye’nin güçlü markalarının ve iş dünyasının temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşti. Kütahya Porselen ve NG Kütahya Seramik adına törene katılan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, konuşmasında “Beşinci kez düzenlenen araştırmada bu yıl da ödüle layık görülmekten dolayı son derece gururluyuz. Kadın Marka Tercih Endeksi’nde 1. sırada yer almak bizi son derece gururlandırdı. Hizmette kaliteden ödün vermemek, çalışanlarımıza, ülkemize ve dünyaya fayda sağlamak her zaman önceliğimiz” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.