Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Nazan Öncel’in heyecan uyandıran yeni albümü “Kara Plak”ın albüm lansman konseri için Mobilet’te yeriniz hazır!

Nazan Öncel’in heyecan uyandıran yeni albümü “Kara Plak”ın albüm lansman konseri için Mobilet’te yeriniz hazır!
22 Ocak 2024 13:22 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2024 13:26
140

HABERMAX. Üç dakikaya sığdırdığı hikâyelerin temsilcisi olarak şarkılarıyla nice nesiller yetiştiren, benzersiz sesi ve derin sanat anlayışı ile dinleyicilerini her daim büyüleyen Nazan Öncel, yeni albümü “KARA PLAK / Geceye Bir Şarkı”nın lansman konseri ile 9 Şubat Cuma akşamı Alan Kadıköy’de.  Her sahnesinde dinleyicileriyle duygusal bir köprü kurarak onları derin bir müzikal yolculuğa davet eden Türkiye müzik sahnesinin ikonik seslerinden Nazan Öncel’in bu çok özel gecenin biletleri şimdi Mobilette satışta.

Kendine özgü tarzı ve şarkı sözü yazarlığındaki üstün yeteneğinin yanı sıra benzersiz sesi ve derin sanat anlayışı ile Türk pop müziğine damga vuran eserlere imza atan Nazan Öncel, beş yıllık bir aranın ardından yayınladığı 13. stüdyo albümü “Kara Plak (Geceye Bir Şarkı)”ın lansman konseri için 9 Şubat Cuma akşamı Alan Kadıköy’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Müzik kariyerlerinde yarım asrı geride bırakan ve müziğin kendisiyle bütünleşen bir ruh olarak dinleyicilerinin karşısına çıkan Türkiye müzik sahnesinin ikonik seslerinden Nazan Öncel, “Gitme Kal bu Şehirde”, “Geceler Kara Tren”, “Erkekler de Yanar”, “Gidelim Buralardan” gibi kültleşmiş eserleriyle dinleyicilerde etkileyici ve unutulmaz izler bırakmayı başardı. Şarkılarında genellikle aşk, sevgi, umut ve yaşamın derinliklerine dair derin duyguları işleyen Nazan Öncel, sözlerindeki derin anlam ve samimiyetle dinleyicilerine dokunuyor. 2018 yılında yayınladığı “Durum Şarkıları” albümünden sonra beş yıl süren müzikal sessizliğini “Kara Plak (Geceye Bir Şarkı)” ile bozan Öncel, müziğe olan bağlılığını ve yenilikçi yaklaşımını son albümüyle bir kez daha kanıtlıyor. Nazan Öncel, Erman Arda ve Janti Hamit düzenlemesiyle “Esme, Kara Plak, Gurur Çıkmazı, Cihangir’deyim Gel, Aslanım, Amacın Ne, Anne Ben İnsan Oldum, Köprü Altı, İki Aylak, İmdat” isimli 10 şarkının yer aldığı “Kara Plak” her ruha dokunabilen incelikli ve bir o kadar da derin müzikal bir yolculuk sunuyor dinleyicisine.

Türkçe pop müzik sahnesinin kendine özgü ve zamanın ötesinde ismi Nazan Öncel’in heyecan uyandıran son albümü “Kara Plak”ın Alan Kadıköy’de gerçekleşecek lansmanı gecesi için şimdi Mobilette yeriniz hazır!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.