Dolar 34,2794
Euro 37,1302
Altın 3.010,15
BİST 8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Muratbey Gıda, üçüncü kez Feed the Future ödülünü almaya hak kazandı

Muratbey Gıda, üçüncü kez Feed the Future ödülünü almaya hak kazandı
24 Ekim 2024 22:14
44

HABERMAX. Güvenilir Ürün Platformu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni”, “Türkiye’nin Kahramanları” temasıyla 8 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye’nin lider peynir markası Muratbey Gıda, üçüncü kez Feed the Future ödülünü almaya hak kazandı.

Güvenilir Ürün Platformu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi pek çok yarışmaya ev sahipliği yaptı. Muratbey Gıda, sektörün Oscar’ı kabul edilen “Feed the Future” ödül programında büyük bir başarıya imza attı. Gıda sektöründeki inovatif çalışmaları ve sağlıklı nesillere katkı sağlayan ürünleriyle Türkiye’nin lider peynir markası Muratbey, bu prestijli ödüle lâyık görüldü. Atıştırmalıktan baharata, gıda ve tarım alanında 600’ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği ödül programı kapsamında, yarışmanın kazananlarını alanında uzman 120 jüri üyesi belirledi. 34 kategoride gerçekleşen ödül programında 55 isim ödülün sahibi olmaya hak kazandı. Ödül almaya hak kazanan markalar, ‘’Üretimin devamlılığıyla geleceği besleyelim’’ mottosuyla başlatılan Feed the Future logosunu, bir yıl boyunca ambalajlarında kullanabilecek.

Feed the Future ödül töreninde üçüncü kez birincilik

Muratbey Gıda, zirve kapsamında gerçekleştirilen Feed the Future ödül töreninde 2022 yılında Misto peynirle “Süt Ürünleri” ve “Çocuk Gıda” kategorilerinde iki ödül, 2023 yılında ise Plus Kaymaklı ürünüyle Fonksiyonel Ürünler Kategorisinde birincilik kazanmıştı. Şirket, üst üste iki sene boyunca elde ettiği başarıların ardından bu sene de CheeseKöfte – Peynirden Köfte ürünüyle, İnovatif Ürünler Kategorisi’nde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. CheeseKöfte, peynirin zengin besin değerlerini ve geleneksel köftenin doyurucu yapısını birleştiren yeni formuyla dikkatleri üzerine çekti. Muratbey Gıda’nın plaketi, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özer tarafından Muratbey Gıda İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ’a takdim edildi.

Muratbey olarak, güvenli gıdaya olan talebin ve bağışıklığı güçlendirecek beslenme alışkanlıklarının büyük önem kazandığı günümüzde, bütün dünyada sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Uluğ, “Geçmiş yıllarda aldığımız ödüllere yenilerini eklemiş olmaktan ötürü çok mutluyuz. 2022 yılında Misto peynirle “Süt Ürünleri” ve “Çocuk Gıda” kategorilerinde iki ödül kazandığımız ve 2023 yılında Plus Kaymaklı ürünümüzle Fonksiyonel Ürünler Kategorisinde birincilik kazandığımız zirvede bu yıl da ödül almış olmak gurur verici. Dünya çapında 5 kıtaya ihraç ettiğimiz kaliteli ve benzersiz ürünlerimizle, ulaştığımız birçok ülkenin peynir anlayışını değiştirmek için aktif bir biçimde çalışıyoruz. Hem Türkiye’de hem dünya çapında her yaştan peynir sevene ‘peynirin dayanılmaz cazibesi’ni Muratbey peynirleriyle anlatmayı sürdüreceğiz.’’ dedi.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.