Dolar 32,2466
Euro 35,0266
Altın 2.486,13
BİST 10.595,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

MNG Kargo’dan 29 Ekim’e özel reklam filmi; Dört Bir Yanımız Cumhuriyet!

MNG Kargo’dan 29 Ekim’e özel reklam filmi; Dört Bir Yanımız Cumhuriyet!
20 Ekim 2023 10:35 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2023 10:37
98

HABERMAX.Sizinle Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden MNG Kargo’nun, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı reklam filmine ilişkin basın bültenimizi paylaşmak isterim. Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden MNG Kargo, Cumhuriyetin 100. yılını yeni reklam filmiyle kutluyor. Bir kargo dağıtım personelinin 100. Yıl Mahallesi’ne ulaşmak için çıktığı yolculuk aynı zamanda tarihe de yolculuk olurken, filmde Cumhuriyetin kuruluşunun yapı taşlarına da atıfta bulunuluyor.


Konuyla ilgili detaylı içerik bültenini ekte ve aşağıda tekrar değerlendirmenize sunarım.

Soru ve dönüşleriniz için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli ve sağlıklı çalışmalar dilerim.

Basın Bülteni

MNG Kargo’dan 29 Ekim’e özel reklam filmi;

Dört Bir Yanımız Cumhuriyet!

Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden MNG Kargo, Cumhuriyetin 100. yılını yeni reklam filmiyle kutluyor. Bir kargo dağıtım personelinin 100. Yıl Mahallesi’ne ulaşmak için çıktığı yolculuk aynı zamanda tarihe de yolculuk olurken, filmde Cumhuriyetin kuruluşunun yapı taşlarına da atıfta bulunuluyor.

MNG Kargo, 29 Ekim’e özel olarak hazırladığı reklam filmiyle Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusuna ortak oluyor. MNG Kargo dağıtım personelinin bir gününü ele alan filmde, paket dağıtımları Cumhuriyet temalı adreslere gerçekleştiriliyor. Filmde “Tam 100 yıldır dört bir yanımız Cumhuriyet” mesajıyla ülkemizin bir asırlık tarihine de vurgu yapılıyor.

Bir MNG Kargo şubesinde başlayan hikâye, dağıtım personeli Mustafa’nın Ulus Caddesi, Bandırma vapuru, İstiklâl Caddesi ve Yüzüncü Yıl Mahallesi gibi Cumhuriyet mücadelesine işaret eden rotalardan geçmesiyle ilerliyor. Kurtuluş Savaşı zaferinden sonra başlayan eğitim seferberliğine de dikkat çekilen reklam filminde, ziyaret edilen lokasyonlardan biri Kurtuluş İlkokulu olurken, son durak olarak 100. Yıl Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Apartmanı’na giriş yapılıyor. Kargo paketinden çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı saatin ekrana gelmesiyle devam eden film, “Bizlere açtığın yolda, ülkemizin ve dünyanın her köşesine ulaşıyor, asırlık Cumhuriyetimizi nice yüzyıllara gururla taşıyoruz.” söylemiyle son buluyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.