Dolar 32,2631
Euro 35,0692
Altın 2.468,66
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Mimar Sinan’ın Sevilen Muhtarı Yadigar Aslan Yardım Elini Uzatıyor

Mimar Sinan’ın Sevilen Muhtarı Yadigar Aslan Yardım Elini Uzatıyor
10 Şubat 2024 21:27 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2024 21:37
497

HABERMAX. Çekmeköy’ün Mimar Sinan Mahallesi’nin sevilen muhtarı Yadigar Aslan, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hizmet noktasında yardım elini uzatıyor.Bir 6 kişi görseli olabilir

Aslan, her zaman halkıyla uyumlu çalışarak gönülleri fetheden biri olarak biliniyor. Nerede garip gureba varsa Hızır gibi yetişen Aslan, Mimar Sinan Mahallesi halkı tarafından da bağrına basılıyor.

Habermax.net’e yaptığı açıklamada Aslan, “Her şey daha çok güzel olacak, göreceksiniz. Mahallemizi şaha kaldıracağız. Yatağa aç hiçbir çocuk girmeyecek ve okula gitmeyecek.” dedi.

Aslan, iş insanlarından aldığı yardımları doğrudan durumu iyi olmayan ailelere ulaştırarak sevindiriyor. Muhtarlık merkez binası adeta bir mağazayı andırıyor. Kıyafetten ayakkabıya, el örgüsünden gıdaya kadar her şey mevcut.

Çekmeköy’ün en güzel mahallesi olan Mimarsinan’a yeniden aday olduğunu vurgulayan Aslan, “Tüm komşularımdan oy istiyorum. Sizler beni iyi tanıyorsunuz, ben de sizleri çok seviyorum. Hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yadigar Aslan’ın yardımseverliği ve çalışkanlığı, Mimar Sinan Mahallesi sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor. Aslan’ın yeniden muhtar seçilmesi halinde mahalleye daha da güzel hizmetler getireceğine inanılıyor.

Aslan, seçim sürecinin yaklaşmasıyla birlikte, mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinliyor ve çözüm noktasında destek olmayı vaat ediyor. Mahalledeki garip guruplara da yardım elini uzatan Aslan, adeta Hızır gibi yetişiyor.

Mimar Sinan Mahallesi halkı, muhtarları Yadigar Aslan’ı sıcak bir şekilde karşılıyor ve desteklerini gösteriyorlar. Aslan, yaptığı açıklamada, “Her şey daha güzel olacak, mahallemizi şaha kaldıracağız. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmesine, okula gitmemesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yadigar Aslan, Mimarsinan Mahallesi’ne olan sevdasını vurgulayarak tekrar aday olduğunu belirtiyor ve tüm komşularından destek istiyor. Aslan, “Sizler beni iyi tanıyorsunuz, ben de sizleri çok seviyorum. Hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KADINLAR GÖĞÜN YARISIDIR! MİMAR SİNAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM! Sizlerin destekleriyle, bir dönem daha mahallemize hizmet için yola çıkıyorum. Yadigar ASLAN MİMAR SİNAN MAHALLE MUHTARI VE MUHTAR ADAYI' görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.