Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul Basınıyla Doğaseverler Kültür Merkezi’nde Buluştu: “Terazi Bozuk

MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul Basınıyla Doğaseverler Kültür Merkezi’nde Buluştu: “Terazi Bozuk
15 Mart 2024 01:25 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 08:45
136

HABERMAX. Çekmeköy ilçesinde bulunan Doğaseverler Kültür Merkezi’nde önemli bir toplantı gerçekleşti. MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul’un yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi atmosferi ve yönetim sistemini değerlendirdi. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü Güner, İl Başkanı Özcan Yay ve parti çalışma arkadaşları da katıldı.

MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul’da Yerel Basınla Buluştu: “Tartı Bozuk”

Toplantıda ilk olarak söz alan Genel Başkan Cuma Nacar, Türkiye’nin demokratik ve siyasi yapısındaki gelişmeleri değerlendirdi. Nacar, “Memleketin terazisi bozuk birileri bu durumu mutlaka çıkıp anlatacaktır.” diyerek, mevcut siyasi ortamın sıkıntılarını vurguladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için “Tartı bozuk” ifadesini kullanan Nacar, Türkiye’nin yönetim sistemindeki eksikliklere dikkat çekti.

Genel Başkan Nacar, Türkiye’nin siyasi geleceği ve yönetim anlayışı konusunda önemli tespitlerde bulundu. “Siyaseti yanlışlardan kurtaracak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeniden Gazi Meclis gibi tam bağımsız olarak çalışmasıdır.” diyen Nacar, TBMM’nin rolünün yeniden güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, siyasette şeffaflık, adalet ve doğruluk ilkelerinin önemine vurgu yaptı.

Bu toplantı, MİLLET Partisi’nin Türkiye’nin siyasi ve demokratik geleceği konusundaki hassasiyetini ve çözüm odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıca, parti lideri Cuma Nacar’ın “Terazi Bozuk” açıklaması, siyasi gündemin nabzını tutan önemli bir ifade olarak kaydedildi.
MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul’da Yerel Basınla Buluştu: “Terazi Bozuk” dedi.Bir 11 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir”MİLLET Partisi Lideri Cuma Nacar, İstanbul Basınıyla Buluştu: “Tam Bağımsızlık Esastır”

Çekmeköy’de gerçekleşen bir program, MİLLET Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar’ın önemli açıklamalarına ev sahipliği yaptı. Program, Çekmeköy Doğa Severler Kulübü’nde düzenlendi ve MİLLET Partisi’nin önde gelen isimleri ile yerel basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Nacar, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “MİLLET Partisi’nin en önemli prensibi tam bağımsızlık esasıdır. Tam bağımsız olmadan millete faydanız olmaz. Okyanus ötesinden emir ve direktif alarak ülke yönetilemez. Kurtuluş savaşında olduğu gibi, birlik ve beraberlik içinde samimiyetle, dürüst ve erdemli bir şekilde, ortak akıl, bilim ve tecrübe ile ülkeyi yönetmeliyiz.”

Genel Başkan Nacar, programda yaptığı konuşmada, iktidar ve muhalefeti eleştirerek, onların adeta danışıklı dövüş hikayesi gibi birbirlerini desteklediğini ifade etti. Ayrıca, iktidarın muhalefet sayesinde iktidarda kaldığını belirtti ve MİLLET Partisi’nin temel politikalarından bahsetti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü Güner ise İstanbul’un yerel sorunları ve çözüm önerileri hakkında katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu. Güner, kent yönetiminde şeffaflık, katılımcılık ve adaletin önemini vurgulayarak, İstanbul’un daha yaşanabilir bir şehir olması için projelerini anlattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü Güner konuşmasında, mevcut İBB Başkanı ve adayının yanlışlarını sıralayarak, doğru işler yapmayı hedeflediklerini vurguladı. Güner, “Biz İstanbul’a iş ve hizmet üretmeye geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Programın sonunda, yerel basın mensuplarının sorularını cevaplayan Nacar, katılımlarından dolayı basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve teşekkür etti.

MİLLET Partisi’nin bu buluşması, Türkiye’nin siyasi geleceği üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilecek güçlü bir liderlik ve politika vizyonunu ortaya koyması açısından dikkat çekici bir adım olarak kaydedildi.

Programa, Genel Başkan Cuma Nacar’ın yanı sıra eşi Zekiye Nacar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü Güner ve eşi Eğitimci Didem Güner, MİLLET Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Seyfettin Özyurt, Genel Sekreter Mehmet Ali Küçükgüzel, Teşkilatlar’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Geçeroğlu, Basın ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı F. Hilmet Sofu, İstanbul İl Başkanı Özcan Yay, il Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Doğan, Küçükçekmece İlçe Başkanı Ali Selman Koçak ve birçok yerel basın mensubu katıldı.

Genel Başkan Nacar’ın konuşmasından satır başları:

  • “Memleketin terazisi bozuk birileri bu durumu mutlaka çıkıp anlatacaktır.”
  • “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için ‘Tartı bozuk’ ifadesini kullanıyorum.”
  • “Siyaseti yanlışlardan kurtaracak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeniden Gazi Meclis gibi tam bağımsız olarak çalışmasıdır.”
  • “Siyasette şeffaflık, adalet ve doğruluk ilkelerinin önemi büyüktür.”

Bir 12 kişi görseli olabilirİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü Güner:

  • İstanbul’un yerel sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
  • Kent yönetiminde şeffaflık, katılımcılık ve adaletin önemini vurguladı.
  • İstanbul’un daha yaşanabilir bir şehir olması için projelerini anlattı.

Toplantıdan öne çıkan noktalar:

  • MİLLET Partisi’nin Türkiye’nin demokratik geleceği için önemli bir alternatif olduğu vurgulandı.
  • Parti çalışmalarının ve adaylarının halkın beklentilerini karşılamak adına yoğun bir çaba sarf ettiği belirtildi.
  • Cuma Nacar’ın “Terazi Bozuk” açıklaması, siyasi gündemin nabzını tutan önemli bir ifade olarak kaydedildi.

Bir 11 kişi görseli olabilirToplantının yankıları:

  • Toplantı, basında geniş yer aldı.
  • MİLLET Partisi’nin siyasi ve demokratik geleceğe dair görüşleri ilgiyle takip edildi.
  • “Terazi Bozuk” ifadesi, siyasi tartışmalarda sıkça kullanılan bir slogan haline geldi.

Bir 11 kişi görseli olabilirBu toplantı, MİLLET Partisi’nin Türkiye’nin siyasi gündeminde önemli bir yer edindiğini ve halk tarafından da ilgiyle takip edildiğini gösteren önemli bir gelişmedir.

Toplantı, İl Başkanı Özcan Yay‘ın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Yay, MİLLET Partisi’nin Türkiye’nin demokratik geleceği için önemli bir alternatif olduğunu belirterek, parti çalışmalarının ve adaylarının halkın beklentilerini karşılamak adına yoğun bir çaba sarf ettiğini ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.