Dolar 32,2218
Euro 35,0144
Altın 2.504,09
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

ÇEKSİAD’da görev değişimi Güngör Bozkurt Basın yayın ve halkla ilişkiler görevine getirildi

ÇEKSİAD’da görev değişimi Güngör Bozkurt Basın yayın ve halkla ilişkiler görevine getirildi
11 Mayıs 2022 11:07 | Son Güncellenme: 11 Mayıs 2022 18:46
447

HABERMAX.Kısa adı ÇEKSİAD olan Çekmeköy Sanayici ve İş insanları Derneği, bu sabah bir kahvaltı programı düzenledi. Yerel basın ve ÇEKSİAD yöneticilerinin katıldığı kahvaltı programında Güngör Bozkurt, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler görevine getirildi. Yerel basına verdiği kahvaltı sonrası açıklama yapan Başkan Erdal Albayrak, “Güngör Bozkurt içinizden biri siz de yakinen kendisini tanıyorsunuz” dedi.

ÇEKSİAD yönetimi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler görevine tanınmış isim Güngör Bozkurt’u getirdi. Yerel basına dernek merkezinde verdikleri kahvaltı ile Bozkurt’a yeni görevi tevdi edildi. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak yaptığı açıklamada “Derneğimizin yönetiminde olan değerli dostum kardeşim Güngör Bozkurt’u kutluyorum. İnşallah sizler de kendisine sahip çıkarsınız ve hep birlikte güzelce çalışırız” deyen Başkan Albayrak konuşmasına şöyle devam etti. Yeni görevlendirme ile ilgili basın mensupları ile buluşmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Güngör Bozkurt’un ÇEKSİAD’a üye olduğunda derneğin en genç isimlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, “Bu süreç içinde bizleri hiçbir zaman mahcup etmedi. Davet edilen tüm organizasyonlara katılım sağladı, hiçbir ricamızda bizleri kırmadı, destek oldu. Zaten kendisi iş itibari ile de yeni görevine yabancı değil. Sizler onu, oda sizi iyi tanıyor. Bu görev için biçilmiş kaftan olarak düşünüyorum. Bu işi layıkı ile yapacağımdan şüphem yok” dedi.

Başkan Albayrak ayrıca basın mensuplarının sorularını da yanıtlayarak yaza girmeden önümüzdeki iki ay içinde bir çok program ve organizasyon gerçekleştireceklerini ve bu sürede yeni ÇEKSİAD dergisinin de çıkarılacağını söyledi.


ÇEKSİAD’ın yeni Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler görevine gelen İş İnsanı Güngör Bozkurt ise yaptığı konuşmasında “Bizi kırmayarak buraya kadar geldiniz sizlere çok teşekkür ederim. İnşallah bundan böyle hep birlikte ilçemiz adına derneğimiz için çalışarak güzel projeler üretmeye gayret edeceğiz” dedi. Bozkurt konuşmasına şöyle devam etti. Yeni görevinden dolayı büyük heyecan duyduğunu söyleyen Güngör Bozkurt, “Öncelikle başkanımız Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev ve sorumluluğumun farkındayım. Bu konuda siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın da büyük desteğini bekliyorum” dedi. ÇEKİSAD’ın bir marka olduğunun altını çizen Bozkurt, “Böyle marka olmuş bir derneğin basın yayın ve halkla ilişkiler danışmanlığını yürütmek elbette kolay olmayacaktır. Ancak hep beraber yine güzel işler yapacağımıza inancım tam. Daha güzel daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Bugün beni yalnız bırakmayan tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ÇEKSİAD kahvaltı programı yerel basın ve yöneticilerle birlikte hatıra resmi çekildikten sonra son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.