Dolar 32,2494
Euro 34,7680
Altın 2.427,51
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Melda Tanışman, Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Olarak Göreve Başladı

Melda Tanışman, Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Olarak Göreve Başladı
15 Ağustos 2023 15:08 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 15:27
564

HABERMAX.Bugün Çekmeköy CHP ilçe başkanlığı görevini devralan Melda Tanışman, görevi eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’tan resmen devraldı.

Tanışman’ın sözleri, salonda bulunanlar tarafından büyük bir alkışla karşılandı. Görevi devralan Tanışman, bugüne kadar ilçe başkanlığı koltuğunda oturan Kızıldaş’a teşekkür ederek konuşmasını sürdürdü. Tanışman, Türkiye’nin insanlarının yokluk ve yoksullukla karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, bu sorunlarla mücadele edeceklerini belirtti.

Tanışman, partinin ilçe başkanı olarak görev yaparken, halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve adaletli bir toplum oluşturmak için çalışacaklarını söyledi. İnsanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, eğitim ve sağlık gibi temel hizmetlere erişimin sağlanması için çaba göstereceklerini vurguladı.

CHP’nin sosyal demokrat bir parti olduğunu belirten Tanışman, partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini benimseyerek, hukukun üstünlüğünü ve demokratik değerleri önemsediklerinin altını çizdi. Toplumun tüm kesimlerinin eşit ve adil bir şekilde temsil edilmesinin önemine değindi.

Tanışman, gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla yer almaları ve liderlik pozisyonlarında görev almaları gerektiğini vurguladı. Partinin gençlere ve kadınlara destek olacağını ve onları siyasette güçlendirecek politikalar üreteceğini belirtti. Ayrıca, parti içerisinde çeşitliliğin ve farklı fikirlerin önemine de dikkat çekti.

Göreve yeni başladıklarını ve bu süreçte halkın beklentilerini karşılamak için çalışacaklarını ifade eden Tanışman, vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini ve çözüm odaklı politikalar geliştireceklerini söyledi. Ayrıca, diğer siyasi partilerle de işbirliği yaparak, ortak projeler üretmek ve ülkede demokratik bir ortamı pekiştirmek için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Tanışman’ın konuşması sonrasında, salondaki partililer ve davetliler tarafından büyük bir alkışla karşılandı ve tebrik edildi. Melda Tanışman, Çekmeköy CHP ilçe başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte, ilçenin sosyo-politik gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kazandıracak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.