Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

McDonald’s Türkiye’den Yeni Bir Restoran Daha: Geleceğin Restoran Deneyimi Gölbaşı’nda!

McDonald’s Türkiye’den Yeni Bir Restoran Daha: Geleceğin Restoran Deneyimi Gölbaşı’nda!
26 Temmuz 2023 14:09
88

HABERMAX.Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunmaya devam eden McDonald’s Türkiye, Ankara Gölbaşı’ndaki yeni restoranının açılışını gerçekleştirdi.

McDonald’s’ın geleceğin restoran deneyimini lezzet severlere yaşattığı yeni konseptle kapılarını açan lezzet durağı; yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı, masaya servis hizmeti, paket servis ve araca servis hizmetlerini sunuyor. Açılışta konuşan McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “Yeni konseptimiz ve geleceğin restoran deneyimini bir araya getirdiğimiz yeni restoranımızda, sevilen McDonald’s lezzetlerini Ankaralılara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Dünyanın en değerli 5. markası McDonald’s, Türkiye’deki restoran sayısını artırmaya devam ediyor. Ürün içeriklerinin %98’ini yerel üreticilerden tedarik ederek Türkiye ekonomisine katkı sunan McDonald’s, 2023 yılında 7000’e yaklaşan çalışan sayısıyla istihdama olan katkılarını da sürdürüyor. Son olarak McDonald’s Türkiye’nin yeni restoran konseptiyle açılan Ankara-Gölbaşı şubesinde, geleceğin restoran deneyimi misafirlerin hizmetine sunuluyor. Yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı ve masaya servis hizmetinin yanı sıra, paket servis ve araca servis hizmetleri de Ankaralıları sevilen McDonald’s lezzetleri ile buluşturacak.

Açılışta kurdele kesimini gerçekleştiren McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “Yeni konseptimiz ve geleceğin restoran deneyimini bir araya getirdiğimiz yeni restoranımızda, sevilen McDonald’s lezzetlerini Ankaralılara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Restoranımızda gelecekten ilham alan yeniliklerimizle, yıllardır değişmeyen kaliteli ve lezzetli ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

McDonald’s Türkiye Hakkında:

‘BrandZ 2022 En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 5. markası olan ve teknoloji şirketleriyle birlikte ilk 5’te yer alan tek yeme-içme firması McDonald’s, Türkiye’de ilk restoranını 1986 açmıştır. McDonald’s, bugün yaklaşık 250 restoranı ve 7000’e yakın çalışanı ile hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.