Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C

Marmaris Zile Çevre Köyleri Eski Dernek Başkanı Durmuş Acar Hayatını Kaybetti

Marmaris Zile Çevre Köyleri Eski Dernek Başkanı Durmuş Acar Hayatını Kaybetti
21 Mayıs 2024 02:16 | Son Güncellenme: 21 Mayıs 2024 02:47
390

HABERMAX.Marmaris Eski Zile Çevre Köyleri Dernek Başkanı Durmuş Acar, dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Merhum Durmuş Acar’a yarın Pirsultan Abdal Musa Cemevi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Marmaris Beldibi Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Toplumda sevilen ve sayılan bir kişilik olan Durmuş Acar, birçok sosyal ve kültürel etkinlikte ön planda yer almış ve çevresi tarafından büyük takdir toplamıştı.

Cenaze Töreni

Merhum Durmuş Acar’ın cenaze töreni, yarın Pirsultan Abdal Musa Cemevi’nde düzenlenecek. Törenin ardından Marmaris Beldibi Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Cenaze namazı sonrası aile, taziyeleri kabul edecek.

Başsağlığı Mesajı

www.habermax.net sitesi imtiyaz sahibi Cansu Acar, merhum Durmuş Acar’ın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı:

“Akrabamız olan merhum Durmuş Acar’ın ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Durmuş Acar’ın Hayatı ve Çalışmaları

Durmuş Acar, Marmaris Zile Çevre Köyleri Derneği başkanlığı boyunca pek çok projeye imza atmıştır. Yerel halkın sorunlarına çözüm bulmak, kültürel mirası korumak ve geliştirmek adına yaptığı çalışmalarla tanınan Acar, özellikle gençlerin eğitimine yönelik projelerde aktif rol almıştır.

Çevresinde saygın ve sevilen bir kişilik olarak bilinen Acar, halkın her zaman yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Acar’ın vefatı, Marmaris ve çevresinde büyük bir üzüntü yaratmıştır.

Taziye ve Anma Mesajları

Durmuş Acar’ın vefatı üzerine birçok kişi ve kurum taziye mesajı yayınladı. Marmaris Belediye Başkanı, “Durmuş Acar’ın ani kaybı bizler için büyük bir kayıptır. Kendisi toplumumuz için önemli bir değerdi. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum,” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.