Dolar 32,2554
Euro 35,1067
Altın 2.467,07
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Maltepe’den Azerbaycan ordusuna destek

Maltepe’den Azerbaycan ordusuna destek
7 Aralık 2020 04:27
2.755

AHA.Maltepe Belediyesi, Azerbaycan ordusu için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi. Belediye tarafından toplanan malzemelerden oluşan koliler, Azerbaycan ordusuna teslim edilmek üzere yola çıktı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Azerbaycanlı askerlere yazdığı mektupta, “Maltepe’de yaşayan kardeşlerinizin yüreği de sizler için çarpmaktadır” dedi.

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırısı devam ederken, Maltepe’den Azerbaycan ordusuna anlamlı bir destek geldi. Maltepe Belediyesi, Shamisdan Aliev tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında hazırladığı malzemeleri Azerbaycan ordusuna ulaştırılmak üzere yola çıkardı. Azerbaycan ordusunun yanında olduklarını vurgulayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, askerlere yazdığı mektupta, “Tarih boyunca sorun yaratmaktan başka bir varlık göstermeyen işgalci komşusuna tarihi bir ders verecek olan ‘İkinci Devletimiz’ Azerbaycan ordusunun haklı savaşında gösterdiği kahramanlığı en samimi duygularımla selamlıyorum” dedi.

“KARDEŞLERİMİZ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞACAKTIR”

Azerbaycan ordusunun zafere çok yakın olduğuna inandığını ifade eden Başkan Kılıç, “Topraklarının 28 yıldır işgal edilmesi karşısında sabırlı bekleyişinin provokasyon ile delinmek istenmesine en onurlu yanıtı veren Azerbaycan için zafer her geçen gün daha da yaklaşmaktadır. Haklı savaşında yanında olduğumuz Azerbaycan Ordusunun işgal altındaki topraklarında esir gibi yaşayan kardeşlerimizin tamamını en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşturacağına ve ülkesini nefret saldırısından kurtaracağına inanıyorum” dedi.

Türk milletinin en kutsal değerinin topraklarını savunmak olduğunu belirten Kılıç, “Bunu hala anlamayanlar, tarihin bir kez daha tekerrür etmesiyle büyük bir bozguna uğrayacaklardır. Bütün Türkiye’de olduğu gibi İstanbul Maltepe’de yaşayan kardeşlerinizin yüreği de sizler için çarpmaktadır. Azerbaycan Ordusunun yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyor, haklı savaşınızda şehit olan asker ve sivil kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Zafer, toprakları son işgalciden temizlenene kadar savaş verecek olan Azerbaycan Ordusunun olacaktır! Maltepe Belediyesi Shamisdan Aliev’in organize ettiği yardım kampanyası kapsamında hazırladığı malzemeleri Can Azerbaycan Ordusuna ulaştırılmak üzere Sayın Aliev’e teslim edecek” diyerek, Azerbaycan ordusu askerlerine yanlarında olduğunu iletti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.