Dolar 32,2658
Euro 34,7144
Altın 2.401,68
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Maltepe’de Çocuklar Karnelerini aldı

Maltepe’de Çocuklar Karnelerini aldı
21 Ocak 2022 20:20
301

HABERMAX.Maltepe’de karne dağıtım törenine katılan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, şehit çocuklarına da hediyeler verdi.


Aydınevler Mahallesi’ndeki özel bir okulda yarıyıl tatili öncesi düzenlenen etkinliğe Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu da katıldı. Kaymakam Tiryaki, girdiği sınıflardaki öğrencilere karnelerini verdi.
Tiryaki, okulda bulunan ve 2015 yılında şehit düşen Polis Memuru Yaşar Doğançay’ın çocukları Ömer Hilmi ve Ahmet Faruk Doğançay ile 2012 yılında Bingöl’de şehit olan er İdris Karakaşoğlu’nun kızı Elanur Karakaşoğlu’na karnelerinin yanı sıra hediyeler de verdi.
Kaymakam Tiryaki, yaptığı açıklamada, karne alan çocuklar arasında şehit çocukları da olduğunu belirterek, “Onlar da devletimizin baş tacıdır. Burada öğrencilerimizin tatilde dinlenmelerini ve rahatlamalarını istedik. Onların tatil dönüşünde bekliyor olacağız.” dedi.
Şampiyon Efe karnesini aldı
Ayrıca Kaymakam Bahri Tiryaki, evden eğitimine devam eden Maltepe Vasfi Rıza Zobu 2. sınıf öğrencisi Şampiyon Hüseyin Efe Sularoğlu’nu evinde ziyaret ederek karnesini verdi. Kaymakam Tiryaki, karnelerini alan ve yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimize iyi tatiller diledi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.