Dolar 32,2997
Euro 34,7882
Altın 2.401,14
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Maltepe Kamuoyunun Dikkatine!

Maltepe Kamuoyunun Dikkatine!
28 Aralık 2019 00:55 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2019 00:56
526

AHA.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Güzel ülkemizin lideri, Dünyamızdaki mazlumların tek ümidi,Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında, Maltepespor başkanına yakışmayacak şekilde, siyasi nezaketle yeri olmayan bir üslup ile kulüp başkanı sıfatı taşıyan Ercan Konağın, sosyal medyada yer alan paylaşımlarını görmüş bulunmaktayız.

Sayın Cumhurbaşkanımıza tehditler savurmak kimsenin haddine değildir.Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkanına tehditkar bir dil ve saygı sınırlarını aşan üslup, kesinlikle eleştiri olarak kabul edilemez.

Maltepespor Kulübü,bu zamana kadar en büyük desteği, Sayın Cumhurbaşkanımızdan görmüştür.
Maltepe sahilinde bulunan ve kiralarını topladığı alanın tahsisi,
Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılmıştır.

Maltepesporumuzun maçlarını oynadığı stadyum yine Cumhurbaşkanımız döneminde yapılmıştır ve bunun gibi nice tesisler yine Cumhurbaşkanımız tarafından Maltepemize kazandırılmıştır.
Hiç kimse, Sayın Cumhurbaşkanımızın Maltepe halkının ve gençlerin hizmetine sunduğu bu gayreti, emeği ve azmi çirkin sözleriyle kirletemez.

Maltepespor Kulübü başkanlık makamı, efendiliğin hoşgörünün ve saygınlığın makamıdır.

Maltepespor Kulüp Başkanlığı, gelecek nesillere örnek olmaktır, yol gösterici olmaktır, sevginin ve sporun kaynaştıran tarafı olmaktır.

Geleceğimiz olan gençlere örnek olunması gereken bir makamı, kişisel fikirler uğruna kullanmak, kirletmek,
kimsenin haddine değildir. Maltepespor, kişilerin çirkin siyasi düşüncelerine ve emellerine terk edilmemelidir.

Öyle ki, Maltepespora gönül vermiş Maltepelilerin, ağzından çıkanın farkında olmayan, hata üzerine hata yapan bu kişiye tahammülü kalmamıştır. Maltepespor kulüp başkanı Ercan Konak’ın, başta hadsizce tehdit etmeye kalktığı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve sonrasında bütün Maltepe kamuoyundan özür dilemesi ve İSTİFA etmesi gerekmektedir.
Kamuoyuna Saygılarımla…

Mehmet Erikci
AK Parti Maltepe Ilçe Başkanı

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.