Dolar 32,3701
Euro 34,7081
Altın 2.402,61
BİST 10.178,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

MALTEPE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA ÇANAKKALE ZAFERİ VE AZİZ ŞEHİTLER ANILDI

MALTEPE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA ÇANAKKALE ZAFERİ VE AZİZ ŞEHİTLER ANILDI
22 Mart 2022 16:46 | Son Güncellenme: 22 Mart 2022 22:12
357

HBAERMAX.Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumunda, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Aziz şehitlerimizin saygı ve rahmetle anıldığı etkinliğe Cumhuriyet Savcısı İdris AKSOY, Kurum Müdürürü Bekir ALANOĞLU ve diğer kurum müdürleri, personeller ile hükümlüler katıldı.


Kurum İdare Memuru Pınar ÜNALAN ÖKSÜZ sunumlarıyla gerçekleştirilen etkinlik, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kurum Vaizi Abdulkadir BUDAK tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve aziz şehitlerimize dua okunmasıyla devam etti. Ardından Kurum İkinci Müdürü Özkan DİNCER Çanakkale Zaferi ve Vatan Sevgisine vurgu yaptığı konuşmasında, “İnanç, vatan sevgisi, dayanışma birlik ve beraberlik duygularının, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı koymadaki üstün başarısını gösteren bir mücadeledir Çanakkale. Anadan, yardan, evlattan geçip vatan diye diye can verenlerin kanı ile yazdığı bir destandır Çanakkale. Milli Şairimizin dediği gibi; Tarihe sığmayan bu kahramanlar, milletimizin gönlünde daima var olacaktır.” diyerek günün anlam ve önemine vurgu yaptı. Ardından Çanakkale Zaferi konulu sinevizyon gösterisine geçildi.
Kurum hükümlülerinin coşkulu şiir dinletisi ile birlikte, kurum personelleri ve hükümlüleri ile birlikte kurulan müzik grubunun ‘Çanakkale Zaferi’ temalı konseri ile etkinlik devam etti. Büyük coşkuya vesile olan konserin ardından, Cumhuriyet Savcısı İdris AKSOY’un günün anlam ve önemine vurgu yaptığı ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasının ardından etkinlik sonlandırıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.