Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Mahmut Tuncer’in Gençleşme Operasyonu: Estetikte Yeni Bir Adım

Mahmut Tuncer’in Gençleşme Operasyonu: Estetikte Yeni Bir Adım
7 Mayıs 2024 00:18
133

HABERMAX. Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer, 62 yaşında olmasına rağmen tüm yüz gençleştirme işlemi olan YouLift’i tercih etti ve 10 yaş gençleşti. Sosyal medyada bu değişim büyük ilgi gördü ve Tuncer’in gençleşmiş hali tartışma konusu oldu. Ancak yapılan yorumlar çeşitli oldu, bazıları değişimi beğenirken bazıları ise estetik müdahalelerin gereksiz olduğunu belirtti.

Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen, Mahmut Tuncer’in gençleşme operasyonunu değerlendirirken, yapılan işlemlerin küçük dokunuşlarla gerçekleştirildiğini belirtti. Üst yüzde botoks uygulaması yapıldığını ifade eden Şen, bu tür müdahalelerin erkeklerde de başarılı sonuçlar verebileceğini söyledi. Ancak, daha önceki birçok ünlü erkekten daha başarılı olduğunu vurguladı.

Operasyonun detaylarına değinen Şen, Mahmut Tuncer’in yüzünde cerrahi bir işlem olmadığını belirtti ve sıvı yüz germe dedikleri dolgularla şekillendirme yapıldığını açıkladı. Genel olarak değişimin olumlu olduğunu belirten Şen, bazı bölgelerde ufak tefek sarkmaların görüldüğünü ancak genel olarak olumlu bir değişim olduğunu ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.