Dolar 34,2271
Euro 37,2249
Altın 2.994,53
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

LÖSEV, 25. Yıl Kutlamasında Lösemili Çocuklara Büyük Müjde Verdi!

LÖSEV, 25. Yıl Kutlamasında Lösemili Çocuklara Büyük Müjde Verdi!
20 Eylül 2023 17:07
169

HABERMAX.İstanbul, 20 Eylül 2023 – Türkiye’nin köklü sağlık kuruluşlarından biri olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kuruluşunun 25. yıl dönümünü özel bir etkinlikle kutladı. Gecenin unutulmaz anları, ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu’nun büyüleyici sahne performansı ve Lösemili Çocuklar Korosu’nun dokunaklı şarkılarıyla renklenirken, iş, sanat, sağlık ve basın dünyasından önemli isimler de etkinliğe katıldı.

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, gecede yaptığı açıklamada, Lösemi tedavisinde çığır açacak önemli Ar-Ge çalışmalarına başladıklarını müjdeledi. Dr. Ezer, “Lösemili çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onlara umut vermek için büyük bir adım atıyoruz. Ar-Ge projelerimizle, Lösemi tedavisinde yüzde 100 başarıya ulaşmak için geri sayıma başlıyoruz” dedi.

LÖSEV’in 25 yıl boyunca sağlık ve eğitim alanında yaptığı önemli çalışmalar, lösemili çocukların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmaya ve onlara umut verilmeye devam ediyor. Bu kutlamada verilen müjde, Lösemi hastaları için büyük bir umut kaynağı olurken, LÖSEV’in gelecekteki çalışmalarıyla lösemiye karşı büyük bir zaferin müjdesi olarak kabul ediliyor.

LÖSEV, sağlık alanındaki bu önemli gelişmelerle birlikte, toplumun lösemili çocuklara ve ailelerine desteğini sürdürmeye devam ediyor. Kuruluşun 25 yıl boyunca yaptığı özverili çalışmalar, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemili çocukların yaşamlarını daha iyi bir hale getirmeye devam ediyor.

LÖSEV’in gelecekteki projeleri ve başarıları için heyecanla bekliyoruz. Bu önemli mücadelenin bir parçası olmaktan gurur duyuyor ve LÖSEV’in lösemili çocuklara umut olmaya devam etmesini diliyoruz.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.