Dolar 32,2676
Euro 34,7368
Altın 2.406,27
BİST 10.300,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

L’Oréal ve Verily’den bugüne kadarki en kapsamlı cilt ve saç sağlığı araştırması: “My Skin & Hair Journey (Cilt ve Saç Yolculuğum)”

L’Oréal ve Verily’den bugüne kadarki en kapsamlı cilt ve saç sağlığı araştırması: “My Skin & Hair Journey (Cilt ve Saç Yolculuğum)”
20 Temmuz 2023 23:22 | Son Güncellenme: 20 Temmuz 2023 23:23
81

HABERMAX.Geçtiğimiz sene kısıtlı hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar için akıllı makyaj aplikatörü HAPTA’yı hayata geçiren dünyanın lider tekno-güzellik şirketi L’Oréal ve Alphabet’in sağlık teknolojileri şirketi Verily, “My Skin & Hair Journey (Cilt ve Saç Yolculuğum)” adlı yeni bir cilt ve saç sağlığı araştırması için harekete geçti.

L’Oréal ve Verily, binlerce kadının katılımıyla gerçekleştirilecek “My Skin & Hair Journey (Cilt ve Saç Yolculuğum)” araştırmasıyla cilt ve saç sağlığı algısı ve deneyimleri hakkında eşsiz bir bilgi birikimi edinmeyi hedefliyor. Çalışmada; yaşları 18 ila 70 arasında değişen, çeşitli etnik kökenlere, sosyal geçmişlere, farklı cilt ve saç özelliklerine sahip kadınlar, cilt ve saç sağlığı deneyimlerini kendi bildirdikleri veriler ve anketler aracılığıyla paylaşıyor olacak. Hedef; ileri seviye testlerle cilt bozukluklarının ortaya çıkmasından önce erken tespitine ve önlenmesine rehberlik edecek biyobelirteçleri saptamak. L’Oréal, çalışmadan elde edilen bilgilerden yararlanarak tüm tüketiciler için yenilikçi ve hassas güzellik ürünleri geliştirmeyi hedefliyor.

“Araştırma, saç ve cilt için sunulacak güzellik alanındaki yeniliklerin temelini oluşturabilir.”

L’Oréal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Barbara Lavernos, iş birliği hakkında, “Sağlık teknolojisi alanında dünya lideri olan Verily ile bu yolculuğa çıkmaktan heyecan duyuyoruz. Güzellik sektöründe bu çapta bir çalışma ilk kez hayata geçiyor. Çalışmamız cilt konusunun ötesine geçerek yaşam süresi hakkındaki araştırmalarımızı da kapsayacak. ‘My Skin & Hair Journey (Cilt ve Saç Yolculuğum)’, cilt ve saç sağlığı sırlarını bireysel düzeyde çözebilecek bir potansiyel taşıyor. Araştırmamız, daha önce görülmemiş bir kişiselleştirme seviyesiyle saç ve cilt için sunulacak güzellik alanındaki yeniliklerinin temelini oluşturabilir.” dedi.

Verily CEO’su Stephen Gillett “Bu program, L’Oréal’in güzellik konusundaki derin ve bilimsel bilgisini Verily’nin kapsamlı teknoloji ve klinik bilim gücüyle birleştiriyor. Bu çok yönlü ortaklık aracılığıyla tüketicilere anlamlı yenilikler getirmeyi ve verileri kullanarak daha iyi cilt ve saç sağlığı sonuçları sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

L’Oréal Grup Küresel Artırılmış Güzellik ve Açık İnovasyon Genel Müdürü Guive Balooch ise çalışmayla ilgili şunları söyledi: “Cilt sağlığı çalışma grupları, benzersiz biyolojik işaretler içeren biyobelirteçler ile cilt sağlığı arasındaki karmaşık bağlantıyı çözmede çok önemli bir rol oynuyor. Katılımcılarla düzenli olarak etkileşimde bulunmak değişiklikleri gözlemlememize, risk faktörlerini belirlememize ve cilt sağlığını iyileştiren kişiselleştirilmiş cilt bakım önerileri sunmamıza yardımcı olacak.”

İş birliğinin ilk ürünü ise HAPTA’ydı

L’Oréal ve Verily iş birliği 2022 yılında, cilt sağlığını iyileştirme adına yapılan stratejik ortaklıkla başladı. Bu kapsamında L’Oréal, kısıtlı hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar için geliştirilen akıllı makyaj aplikatörü olan HAPTA’yı hayata geçirdi.

Farklı tüketici profillerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilmiş ürün ve hizmetler sunan L’Oréal, aynı zamanda Ar-Ge alanında yüzyılı aşkın deneyimi ve küresel cilt ve saç sağlığını teşvik eden açık inovasyona olan güçlü bağlılığıyla biliniyor. L’Oréal’in uzmanlığı, sentetik biyoloji, yeşil bilimler ve tekno-güzellik gibi alanlarda ileri araştırma ve inovasyonu içeriyor.

L’Oréal Grup Hakkında

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın süredir kendisini tek bir amaca adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını yerine getirmek. Varoluş amacı olan dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak; L’Oréal Grup’un güzelliğe yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar. L’Oréal Grup, 36 uluslararası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki iddialı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, etkinlik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en iyisini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 5.500 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon ekibiyle hareket eden L’Oréal Grup, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, güzelliğin geleceğini yaratmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.