Dolar 32,3934
Euro 34,7795
Altın 2.397,20
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

KULÜP’ÜN YENİ SEZONU ÇİÇEK PASAJI’NDA GERÇEKLEŞEN, SAMİMİ BİR YEMEK İLE KUTLANDI

KULÜP’ÜN YENİ SEZONU ÇİÇEK PASAJI’NDA GERÇEKLEŞEN, SAMİMİ BİR YEMEK İLE KUTLANDI
14 Eylül 2023 01:00
92

HABERMAX.Netflix, sevilen dizisi Kulüp’ün yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelinen yemeğe dizi oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma, proje yaratıcısı Zeynep Günay, hikaye yaratıcısı Rana Denizer ve yönetmen koltuğunu Zeynep Günay ile paylaşan Seren Yüce de katıldı.


Kendi masalı olanların hikayesi Kulüp, yeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’e geri dönüyor.
Geceden kareleri indirmek için tıklayın
Dizinin fragmanını izlemek için tıklayın
Dizinin görsellerini indirmek için tıklayınKulüp Yeni Sezon Hakkında:

1960’ta Türkiye gibi İstanbul’un sosyal hayatı ve eğlence dünyası da köklü bir değişimin eşiğindedir. Yaşatılan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi’ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedirler. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık 5 yaşında olan Rana’nın annesidir ve çekirdek ailesini bir araya getirmeye çalışmaktadır.

Yaratıcı & Yönetmen: Zeynep Günay

Yönetmen: Seren Yüce

Senaristler: Rana Denizer, Serkan Yörük, Merih Aslan

Oyuncular: Gökçe Bahadır (Matilda), Barış Arduç (İsmet), Asude Kalebek (Raşel), Salih Bademci (Selim Songür), Fırat Tanış (Çelebi), Ada Erma (Rana), Halil Babür (Fikret), Serra Arıtürk (Keriman)

Yapımcılar: Saner Ayar, Ayşe Durmaz, Cengiz Çağatay

Yapım Şirketi: O3 Medya

Biz Kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 238 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.