Dolar 32,2395
Euro 34,8111
Altın 2.430,68
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

KÜÇÜK FİLOZOFLAR SONBAHARDA DA KAMPTA!

KÜÇÜK FİLOZOFLAR SONBAHARDA DA KAMPTA!
8 Eylül 2023 16:24
128

HABERMAX.“Küçük Filozoflar Kampta” sonbahara özel kamplar düzenliyor. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek farklı konseptte, özgün aile kampları keyifli tatil anıları biriktirmek isteyenleri bekliyor

“Küçük Filozoflar Kampta” 5.senesinde düzenlediği butik çocuklu aile kamplarıyla çocukları ve ebeveynleri mutlu etmeye devam ediyor. Çocukların tüm gün boyunca çeşitli etkinliklerle eğlendiği, öğrendiği, yeni arkadaşlar edindiği bu kamplarda aileler de kendilerine kalan zamanın tadını çıkarıyor, dinleniyor, diğer ailelerle sosyalleşiyor.

4. Geleneksel Zeytin Hasat Şenliği Aile Kampı Ayvalık

Küçük Filozoflar Kampta, insanlık tarihine tanıklık etmiş asırlık şifa; zeytinin yolculuğuna eşlik etmek için Ege’de özel bir kamp düzenleyecek. Zeytiniyle ünlü Ayvalık’ta çocuklar ve aileler Geleneksel Zeytin Hasat Şenliği’nin coşkusunu yaşayacaklar.

Birbirinden keyifli etkinliklerin, zeytin hasadına eşlik ettiği kampta, zeytinyağı tadımı, sebze hasatı, barış masalları, doğa yürüyüşü ve birçok farklı atölye de gerçekleşecek.

Kazdağları Jeep Safari Aile Kampı

Macera seven ailelerin en çok tercih ettiği Kazdağları Jeep Safari Kampı yeniden düzenleniyor. Küçük Filozoflar Kampta, Alplerden sonra oksijeni en bol yer olan Kazdağları’nda yemyeşil ağaçlar içerisinde, tüm körfezin manzarasına hâkim bir tesiste, aileleri ve çocukları maceraya davet ediyor. Jeep safariyle keşfe çıkılan bu kampta eğlenceli etkinliklerle doğanın ve zirvedeki manzaranın keyfine varılacak.

Ankara Beypazarı Köy Çocuk Heyeti Aile Kampı

Şehrin gürültüsünden uzak sakin bir hayatı deneyimlenmesinin hedeflendiği kampta, çocukların köy hayatını tanımaları ve keşfetmeleri sağlanıyor. Ailelerin ve çocukların eğlenerek, gezerek, oynayarak öğrenmeleri, şehrin yoğunluğundan kaçmaları için harika bir fırsat sunuluyor. Kampta öncelikle köyün muhtarı ve köy işleri denetçileri adil bir seçimle sandık başına gidilerek seçiliyor. Çocuklar hayvanları besliyor, çamaşırhaneyi deneyimleyip, fırında kendi ekmeklerini mayalıyor, deri atölyesinde kendilerine birer ürün yapıyorlar.

Sapanca Egzotik (Kahve ve Meyvenin Yolculuğu) Aile Kampı

Egzotik bir ülke ambiyansı yaratan özel tesiste oluşturulan programla tam bir ‘egzotik’ kamp deneyimi sunulacak. Ebeveynlerle tarladan fincana kadar kahve aşamalarını teorik olarak öğrenecekle, çocuklar egzotik meyvelerin ülkelerini tanıyıp, kendileri meyve paleti oluşturacaklar. Akşamları ateş başında ritüeller yapılacak. Egzotik ülkelerden derlenen birbirinden güzel etkinliklerle Malezya, Bali gibi ülkelerin kültürleri deneyimlenecek…

Bolu Abant Masal Diyarı Aile Kampı

Bugüne kadar en çok ilgi gören kampların başında yer alan Abant Masal Diyarı Aile Kampı sonbaharın eşsiz renkleri arasında yeniden gerçekleştirilecek. Abant’ta masal gibi bir tesiste, kocaman bir koru içerisinde Hansel ve Gretel aranacak, gezide edinilen bilgilerle tohum ve bitki kitabı oluşturulacak. Koruda uzun yürüyüşler yapılarak ailelerle birlikte keyifli etkinlikler düzenlenecek.

Muğla Pastoral (Azmak Nehri Gezili) Aile Kampı

Kırsal yaşamı deneyimlemek için düzenlenen kamp, doğayla baş başa kalarak eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kırsal yaşamın ortasında, konfordan ödün vermeyen bir vadide düzenlenen kampta, keçiler ve koyunlarla birlikte çoban yürüyüşü yapılarak doğa keşfedilecek. Pastoral yaşamın tecrübe edileceği kampta, bahçe etkinlikleri, bitki dikimleri detaylı anlatılarak yapılacak, bahçedeki taş ocağında yemek pişecek. Akvaryum suyuyla ünlü Akyaka Azmak Nehri tekne ile gezilecek, nehir kenarında çocuklar ile oyun oynanacak.

Montenegro Budva Aile Kampı

Küçük Filozoflar Kampta sonbaharda yurt dışında da aile kampları düzenliyor. Balkanların sahilleriyle ünlü tatil cenneti Montenegro Budva’da yeşilin, mavinin ve tarihin içinde aileler çocuklarıyla birlikte yeni yerler keşfedecekler. Balkanlarda tarihin izinde eğlenceli kamp ortamında keyifli anılar biriktirecekler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.