Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Kötülüklere karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikayesini anlatan Kapı, tabii’de izleyiciyle buluşuyor

Kötülüklere karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikayesini anlatan Kapı, tabii’de izleyiciyle buluşuyor
8 Eylül 2023 13:03
102

HABERMAX.Hayatın zorluklarına karşı bir arada durmaya çalışan insanların ve kötülüklere karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikayesini anlatan Kapı dizisinin her bölümünde öfkeyle aşk, sırlarla sarsıcı gerçekler iç içe geçiyor. On bölüm olarak kurgulanan dizi, ilk bölümüyle 10 Eylül Pazar günü TRT uluslararası dijital platformu tabii’de olacak.

tabii’de izleyicisiyle buluşacak olan Kapı dizisinin her bölümünde öfkeyle aşk, sırlarla sarsıcı gerçekler iç içe geçiyor. Hayatın zorluklarına karşı bir arada durmaya çalışan insanların ve kötülüklere karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikayesini anlatan Kapı dizisi, kâr amacını geri planda tutan ve insanlara yardım etmeye odaklı Kapı adlı bir oteli merkezine alıyor.

Küçük kızıyla birlikte İstanbul’dan Paris’e göçen ve yıllar sonra orada hayata gözlerini yuman Eleni’nin Türkiye’ye bir gün dönebilme umuduyla Davut’a emanet ederek açık bıraktığı Kapı’nın, kâh hüzünlü kâh heyecanlı ama hep umutlu hikayesi başlıyor. Doğduğu ama aslında hiç tanımadığı topraklara annesi Eleni’nin tabutuyla birlikte yolculuk eden Alesia ile izleyiciyi geçmişin sararmış fotoğraflarında saklı olan sırlara ve İstanbul doğumlu bu genç kızın içindeki öfkenin köklerine, Davut ile bilgeliğe ve Yusuf ile aşka sürükleyecek olan Kapı’nın ilk sezonu izleyiciyle buluşuyor.

Eleni’nin emaneti olan Kapı’yı bekleyen Davut için bu kapının ardında yıllardır içinde taşıdığı anılar var. Puslu geçmişinin ateş ve suyla şekillendirip güçlendirdiği, ruhundan taşan bilgelikle dokunup yeniden yeşerttiği hayatlar var. Kapı’nın diğer sakinleri Yusuf, Zübeyde, Belkıs ve Hayati için ise geçmişlerinin üzerini kapatıp huzur buldukları bir Kapı burası.

Ardında kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikâyesini saklayan Kapı, pek yakında açılıyor. On bölüm olarak kurgulanan dizide Davut’u Müfit Kayacan, Alesia-Genç Eleni’yi Jessica May, Yusuf’u Hasan Denizyaran canlandırıyor. İlk bölümü 10 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan Kapı, her hafta yeni bölümleriyle tabii’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Kapı dizisi resmi fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

tabii hakkında:

Bir TRT markası olan tabii 15.000 saatten fazla yüksek kaliteli aile dostu içerik sunan uluslararası bir dijital platformdur. tabii, kültürel çeşitliliğe sahip bir kitleye, evrensel değerlere ve kapsayıcı içeriklere dayalı ilham verici hikayelerle benzersiz bir yayın deneyimi sunuyor. Özel olarak hazırlanmış orijinal içeriklerin yanı sıra tabii; aile, aksiyon, dönem, drama, fantastik, komedi, gençlik, polisiye, romantik komedi, gerilim ve belgesel gibi çeşitli türlerde dünya çapında popüler olan ve artık klasikleşmiş TRT yapımlarına da ev sahipliği yapıyor. tabii, Android ve iOS’deki tabii App ile çeşitli akıllı cihazlardan, www.tabii.com aracılığıyla bilgisayarlardan ve birçok farklı akıllı TV ve TV kutusu üzerinden izlenebiliyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.