Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Başkan Sargın, Kültür Turizm Köprüsü Elçilerini Zile’de Ağırladı

Başkan Sargın, Kültür Turizm Köprüsü Elçilerini Zile’de Ağırladı
1 Temmuz 2021 16:40
266

AHA.2019 yılında Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ın talimatı ile Zile’den başlayan, çevre il ve ilçelere hızla yayılan “Kültür Turizm Köprüsü” projesi elçileri Zile’de bir araya geldi.

Turizm çalışmaları kapsamında farklı bir yol izleyerek “Kültür Turizm Köprüsü” çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Şükrü Sargın, önceliklerinin çevre il ve ilçelerden başlayarak turizm ağı kurmak olduğunu söyledi.
Gönüllü turizm elçileri ile bir araya gelerek makamında ağırlayan Başkan Sargın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


Zile’nin tanıtımının yapıldığı gezi organizasyonuna Tokatlı Hanımlar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği üyeleri Filiz Yılmazer, Didem Akpınar, ve Bahar Öztürk, Reşadiye Belediyesi Mimar Tuğba Nur Yılmaz ve Mimar Sibel Bayram, Erbaa Belediyesi Kültür Müdürlüğünde görevli Refika Sümertilki ve Merve Şahin, Niksar Belediyesi Proje & Etüt Müdürü Danişment Hüseyin Şahin ve Filiz Selen, Pazar Belediyesi personeli Nazan Sezgin ile ev sahipliği yapan Zile Gönüllü Turizm Elçisi Fatoş Ünsan katıldı.

“Turizm hanımlarla hayat bulacak”

Zile’de startı verilen ve her geçen büyüyen projenin gönüllü turizm elçisi hanımlarla hayat bulduğunu söyleyen Başkan Şükrü Sargın, “Bugün gönüllü turizm elçilerimizi Zile’mizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizin amacı, öncelikle çevre ilçe ve illerimizde turizm tanıtımını artırmaktı. Biz bu çalışmaların meyvelerini turizm elçisi hanımlarımızla almaya başladık. İlçeler arasında olan tanıtım sorununu da kaldırdığımızı görmekteyiz. Çalışmamız halka olarak büyüyecek ve turizm noktasında bizi zamanla hedeflediğimiz noktaya taşıyacaktır. Aslında biz bu projemizle Tokat’ın tanıtımına büyük katkı vermekteyiz. İlçeler arası gerçekleşen bu koordinasyon ilerde dönüşümünü alacağımız turizm yatırımının temelidir aslında. Kadınlarımıza yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.