Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 21°C

Konuk Gazeteci ve Yazar Etem Sevik: yazdıklarımı Size de tavsiye ediyorum

Konuk Gazeteci ve Yazar Etem Sevik: yazdıklarımı Size de tavsiye ediyorum
7 Mayıs 2023 22:50 | Son Güncellenme: 7 Mayıs 2023 22:51
166

HABERMAX.Aşağıya yazdıklarımı Size de tavsiye ediyorum. ÜLKÜM: Her en başta gelen ülküm iyi bir insan olmak ile Basın mesleğimde başarılı olmak ve daha önemlisi vatanıma ve milletime faydalı bir birey olmak için çok çalışmak ve büyük fedakarlıklarda bulunmaktır.

UMUT: Yaşamımın hayatımıza ne zaman, nerede, ne getireceğini her zaman bilemiyoruz. Oysa yaşam, hayatıma iyiyi de, kötüyü de getirdi ve hayal kırıklıkları ve sürprizleri ile geldi ve gelmeye devam ediyor. Onun için geçen ömrümde daha bir umutlu olmalıyım.

ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ: Benim yaşamımda en çok keyif aldığım şey çalışmak olmuştur. Çünkü çalıştığım vakitlerde zihnim işe yarar şeylerle meşgul olur, hem kendim hem başkaları için yaratımda bulunurum. Böylece yaşama daha fazla pozitif bakarım. Dinlenme ve eğlenme zamanlarımda en büyük zevkim olur.

ARKADAŞIM KARDEŞİMDİR: İnsan başka insanların varlığı ile hayatını sürdürür. Bunun için başkaları arkadaş olur, dostluk ilişkileri kurarız. Bendenizde sosyal bir birey olarak kendi dışımdaki insanlarla arkadaşlık yapmayı ve onlarla ortak yanlar bulmayı aynı şekilde onlarında bende benzer yanlar bulmalarını isterim ve arkadaşlarımı kardeşlerim kabul ederim.

ACIDA VE MUTLUKTA ORTAK PAYDAM İNSAN OLMAKTIR: İnsan kötü bir olayla karşılaştığında acı duyar. Tam tersine başına sevinçli bir olay geldiğinde mutlu olur. Benim insanlık inancımda odur ki, bir başka insanın acısını da, mutluluğunu da kalbimizde hisseder ve onun yaşadığı üzüntü ve sevinci koşulsuz paylaşırım. Bu olumlu düşüncem, tutum ve davranışım beni gerçek bir insan yapar.

YAŞAMDA BİRİNCİ ÖNCELİĞİM YETİNMEYİ BİLMEMDİR: Sahip olduklarının farkında olan, elde etmek istedikleri için uğraş veren, onun olmayanlar için aç gözlü davranmayan insanlar kanaatkardırlar ve hayat yollarını emin adımlarla yürürler. Yaşadığım için ve sağlıklı olduğum için Allah’a şükrediyorum bende. Ve biliyorum ki, En büyük zenginlik çok para lüks ve şatafat değildir kesinlikte. Ama benim olanın kıymetini bilmem ve benim olması gerektiğini düşündüklerim için dürüstçe çabalamamdır.

YOLUM BİLİMDİR: İnsanı diğer canlılardan ayıran en temel özellik aklını kullanabilme yeteneğini geliştirmesi ve tasarım yapabilme gücüdür. Bende bilmeyi ve deneyim sağlamayı isterim. Merak ve öğrenme tutkumla karanlıkta değil fakat aydınlıkta yaşamayı düşünürüm. Bu nedenle kişisel ve toplumsal gelişme ve ilerlemenin doğru yolunu bilimin beşiğinde görürüm.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.