Dolar 32,8472
Euro 35,2158
Altın 2.498,33
BİST 10.739,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Kocaeli Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni yapıldı

Kocaeli Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni yapıldı
14 Haziran 2024 13:43
163

HABERMAX. Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde bugün (14.06.2024) “Bayramlaşma Töreni” yapıldı. Bayramlaşma törenine KOÜ Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, dekanlar, müdürler, akademisyenler, daire başkanları ile çok sayıda idari personel katıldı.

Törende akademik ve idari personelin tek tek bayramını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Kocaeli Üniversitesi ailesi olarak bugün burada Kurban Bayramı kutlaması vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duymaktayım. Manevi duygularımızın en yoğun yaşanacağı bu günlerde dayanışma, paylaşma ve birliktelik bilincimizin üst düzeye çıkmasını temenni ediyorum. Bu tarz dini ve milli bayramlarda iyi niyetlerimizi ortaya koyarken bir yandan da güzel dileklerimiz de oluyor. Kocaeli Üniversitesi olarak da tabi ki dileklerimiz ve hedeflerimiz var. Kurumsal Akreditasyonu almak, Kocaeli Üniversitesi’ni Araştırma Üniversitesi yapmak gibi. Bunun için de hep birlikte çalışmalıyız. Kocaeli Üniversitesi ailesi olarak birlik olduğumuzda ve çok çalıştığımızda başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum. Biz mutlu bir üniversiteyiz. Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Törende, engelsiz üniversite olma yolunda bu yıl 5 ödül birden alınmasına katkı sunanlara teşekkür belgesi de verildi. Bayramlaşma töreni, aile fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.