Dolar 32,2636
Euro 34,9406
Altın 2.437,39
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Klasik Mercedes Benz Kulübü, “Geleceğin Yıldız Çocukları” Projesiyle Yenisahralı 100 Çocuğa Bot ve Mont Desteği Sağladı

Klasik Mercedes Benz Kulübü, “Geleceğin Yıldız Çocukları” Projesiyle Yenisahralı 100 Çocuğa Bot ve Mont Desteği Sağladı
15 Ocak 2024 19:26
217

HABERMAX.Klasik Mercedes Benz Kulübü, “Geleceğin Yıldız Çocukları” adıyla düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ataşehirli 100 çocuğa bot ve mont desteği sağladı. Yapılan etkinlikte çocuklar, pamuk şeker, patlamış mısır, balon, ve çikolata eşliğinde sevinçli bir gün geçirdi.

Ataşehir’de Yenisahra Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle belirlenen ihtiyaç sahibi 100 çocuğa yönelik düzenlenen etkinlik, “Geleceğin Yıldız Çocukları” adıyla gerçekleştirildi. Klasik Mercedes Benz Kulübü tarafından desteklenen projede, çocuklara bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Etkinlik kapsamında çocuklar, şenlik havasında geçen bir günün tadını çıkardı. Pamuk şeker, patlamış mısır, balon, ve çikolata eşliğinde çocuklar, Karagöz – Hacivat oyunu ile de eğlendi. Kulüp üyelerinin klasik Mercedes Benz otomobillerini sergilediği etkinlikte, çocuklar araçlara binerek keyifli bir gün geçirdi.Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillerin yarınlara umutla bakmaları için -Yaşam Boyu Yanlarındayız- sloganı ile yeni etkinlikler düzenleyeceğiz.” dedi.

Etkinlik, Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlendi ve Ataşehir Kent Konseyi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Projeye katkı sağlayan Klasik Mercedes Benz Kulübü üyelerine, iş insanları Sinan Ayrancı ve Murat Özacan’a teşekkür edildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.