Dolar 32,2766
Euro 34,9339
Altın 2.445,98
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

KILIÇDAROĞLU MAHALLE ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

KILIÇDAROĞLU MAHALLE ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
17 Kasım 2018 19:21 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2018 20:35
500

CHPGenel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu bugün Maslak’ta mahalle örgütüile bir araya geldi Kılıçdaroğlu Toplantıda yaptığı konuşmasında İstanbul’u yaşanabilir bir şehir yapacağız.ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 33 gençlik ve akdın kotasını uyacağız’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sokaktan İstanbul’a Mahalle Temsilcileri Toplantısı”na katıldı. Yerel yönetim seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, “Bir Devlet düşünün o ülkede bir cinayet işleniyor. Ve bu cinayetin kayıtları otoritenin elinde olmasına rağmen ellerini kollarını sallayarak çıkıyor. Bir ülke düşünün o ülkenin muhalefet liderinin eleştirilerine tahammül edilemiyor. Yüksek tazminat davaları açılıyor, dava öncesi hakimler değiştiriliyor. Onların feriştahı gelse yolumuzdan döndüremeyecekler”diyerek adeta meydan okudu.

İstanbul’u yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, “24 yıldır İstanbul’u yönetiyorlar. ‘Biz İstanbul’a ihanet ettik’ diyorlar. İstanbul’un böğrüne saplanan hançeri söküp almak da bize nasip olacaktır. İstanbul, sana ihanet edenlerden hesap soracağız. Rant için insanları sürdüler, yerlerinden yurtlarından ettiler. Yandaşlara kaynak aktardılar. Biz İstanbul’u yaşanabilir bir merkez yapacağız. İstanbul’un Paris’ten ne eksiği var” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu İstaanbul’dan adeta meydaan okudu.

Yerel seçimlerde cinsiyet kotasına uyacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Gençler,ve kadınlar için uygulanan yüzde 33 ve yüzde 20 cinsiyet kotasına aynen uyacağız” şeklinde konuştu Toplantıya katılan mahalle örgütleri temsilcileri ön seçim istiyoruz sloganları atarak seslerini duyurmaya çalıştı.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.