Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kendi Başına Kitabı İmza Günü Gerçekleşti Nilüfer Yağcıoğlu’nun Gergedan Kitabevi’nde Gerçekleşen Kendi Başına İmza Günü İlgi Gördü.

Kendi Başına Kitabı İmza Günü Gerçekleşti  Nilüfer Yağcıoğlu’nun Gergedan Kitabevi’nde Gerçekleşen Kendi Başına İmza Günü İlgi Gördü.
14 Mayıs 2024 11:39 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2024 11:40
216

HABERMAX. Kariyerinde ilerlemek için mücadele veren bir annenin gölgesinde büyüyen bir kız çocuğunun duygusal yolculuğunu anlatan “Kendi Başına” okuyucuları ile buluştu. “Kendi Başına”da yazar Nilüfer Yağcıoğlu kendi deneyimlerinden yola çıkarak, meslek sahibi annelerin ve onların çocuklarının yaşadıkları duygusal çelişkileri, düştükleri boşlukları işlemekte ve bu ilişkilerin derinlerine inmektedir.  

Gergedan Kitabevi’nde gerçekleşen imza gününde okuyucuları ile bir araya gelen Yağcıoğlu hem kitabını imzaladı hem de okuyucuları ile keyifli anlar yaşadı.Yazarın imza gününden elde ettiğ gelirinin tamamının “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesi”ne bağışladı.

Almanya Darmstadt şehrinde eşi ve iki çocuğu ile yaşayan Nilüfer Yağcıoğlu’nun ilk kitabı. ‘Kendi Başına’, çağdaş dünyada bir kadının kariyer gelişimi ile annelik arasında kurmaya çalıştığı dengeyi bir anne kız hikayesi üzerinden dokunaklı bir şekilde ele alıyor.

Perseus ailesindeki Elpis Yayınları’ndan çıkan bu kitap kendi hikayesini arayan herkes için dokunaklı bir okuma sunarak, anne çocuk bağının gücünü ve karmaşıklığını keşfetmek isteyen herkese hitap ediyor.

‘Kendi Başına’ Kitap:

Yazar: Nilüfer Yağcıoğlu

Kapak Tasarım: maskreklam.net

Boyut: 13,5 x 19,5 cm

Sayfa Sayısı 182 Sayfa

Fiyatı: 130 TL

Yazar Nilüfer Yağcıoğlu Hakkında:

Yazar 1979 yılında İstanbul’da doğdu. 1997’de Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitiren Yağcıoğlu, 2003’te Marmara Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Göz Anabilim Dalı’nda eğitim yapmak üzere Almanya’ya gitti. Burada çeşitli şehirlerde göz doktorluğu yapan ve 2024’te Darmstadt’ta kendi muayenehanesini açan Nilüfer Yağcıoğlu yine aynı şehirde eşi ve iki çocuğu ile yaşıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.