Dolar 32,1994
Euro 35,0310
Altın 2.499,61
BİST 11.065,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Keçiören’de Gıda Yardımı Tartışması: But mu, Et mi?

Keçiören’de Gıda Yardımı Tartışması: But mu, Et mi?
30 Ocak 2024 18:12
163

HABERMAX. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un “Biz halkımıza et değil, but veriyoruz” sözleri, gıda yardımlarında etin yer alıp almaması konusunu yeniden gündeme getirdi. Bu tartışmanın arka planında ise Keçiören Belediyesi’nin gıda yardımı harcamalarına ilişkin bilgiler yer alıyor.

Tartışmanın Özeti:
  • Altınok, yaptığı açıklamada, belediyenin gıda yardımlarında et yerine but verdiğini ve bunun daha ekonomik olduğunu savundu.
  • Bu sözlere tepki gösteren bazı vatandaşlar, etin gıda yardımının önemli bir parçası olduğunu ve butun yeterli olmadığını savundu.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi ise Keçiören’de ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara 5 yılda et desteği de dahil olmak üzere toplam 524 milyon TL destekte bulunduğunu açıkladı.

Rakamlar Ne Diyor?

  • Keçiören Belediyesi’nin 2022 yılı gıda yardımı harcaması 3,2 milyon TL olarak gerçekleşti.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Keçiören’e 5 yılda yaptığı gıda yardımı 524 milyon TL’ye ulaştı.
  • Bu rakamlar, Keçiören’de gıda yardımına ihtiyaç duyan kişi sayısının ve yardımın kapsamının oldukça geniş olduğunu gösteriyor.

Tartışmanın Sonucu:

Gıda yardımlarında etin yer alıp almaması konusundaki tartışmaların kısa sürede sona ermesi beklenmiyor. Bu konudaki farklı görüşler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara en uygun gıda yardımının nasıl yapılacağı konusundaki tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.