Dolar 32,5382
Euro 34,9579
Altın 2.440,80
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Halkla Buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Halkla Buluştu
31 Mayıs 2024 10:10
120

HABERMAX. Ankara’nın Keçiören ilçesi Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçede yaşayan vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinledi. Başkan Özarslan, Ufuktepe Pazar yerinde düzenlenen etkinlikte CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların Sorunlarına Çözüm Arayışı

Pazar yerinde vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Başkan Özarslan, karşılaştığı bir kadının geçim sıkıntısını dile getirmesi üzerine “Gel anam, ben sana bakarım, ne olacak sanki” diyerek duyarlılığını gösterdi. Kadın ise Başkan Özarslan’a “Sağol başkanım” diyerek teşekkür etti.

Yoğun İlgi ve Samimi Karşılamalar

Pazarda hem vatandaşlar hem de pazarcılar, Başkan Özarslan’a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özarslan, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, onların karşılaştığı sorunlara çözüm üretmeye çalışacaklarını belirtti. CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir ile birlikte pazarı gezen Özarslan, halkın sorunlarını dinlemenin ve taleplerine en iyi şekilde cevap vermenin birinci öncelikleri olduğunu vurguladı.

 “İşimiz Gücümüz Keçiören”

Başkan Özarslan, halkın karşılaştığı sorunları çözmek ve onların taleplerine en iyi şekilde yanıt vermek için çalıştıklarını belirterek, “İşimiz gücümüz Keçiören” dedi. Vatandaşlarla kurduğu samimi diyaloglar ve gösterdiği ilgi, halk tarafından takdirle karşılandı. Başkan Özarslan ve ekibi, Keçiören’de yaşayan her bireyin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.