Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Kaymakamdan Dallı’dan Okullara Sıfır Atık Projesi Denetimi

Kaymakamdan Dallı’dan Okullara Sıfır Atık Projesi Denetimi
8 Mayıs 2019 20:43 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2019 20:45
571

Kaymakamdan Dallı’dan Okullara Sıfır Atık Projesi Denetimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında israfın önlenmesi, atığın azaltılması ve atıkların dönüştürülmesi projesi çalışmaları yürütülüyor. Proje kapsamında Kaymakam Meftun Dallı okulları ziyaret etti.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, israfın önlenmesi, atığın azaltılması ve atıkların dönüştürülmesini kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan “Sıfır Atık” konusunda okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında proje kapsamında yapılması gereken iş ve işlemleri yerinde görmek amacıyla ilçedeki bazı okulları ziyaret etti.

Kaymakam Dallı’nın ziyaret ettiği ECA Elginkan İlkokulu, Tekden Koleji ve Bahçeşehir Kolejlerinde “Sıfır Atık Projesi” kapsamında neler yapıldığını yerinde inceledi. Ziyarette okul müdürlerinden projenin uygulanması hakkında bilgiler alan Kaymakam Dallı, öğrenciler ile de proje hakkında sohbet etti.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.