Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

Kaymakam Dallı Çocuk Evlerindeki Çocuklar ile Bayramlaştı

Kaymakam Dallı Çocuk Evlerindeki Çocuklar ile Bayramlaştı
1 Haziran 2019 12:20
537

AHA.Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek çocukların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Maltepe’de bulunun Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesindeki çocukları Ramazan Bayramı öncesi ziyaret eden Kaymakam Meftun Dallı,  yetkililerden çocuk evlerinde kalan çocuklar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Dallı, evlerde kalan çocuklar ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Çocuk Evlerinde kalan 113 çocuk ile tek tek bayramlaşan Kaymakam Dallı, çocuklara nasihatlerde bulundu. Dallı ‘Okullarınızda başarılı olmak için çaba sarf edin. 10-15 yıl biraz yorulacaksınız belki ama geri kalan ömrünüzde rahat etmek için bu çabaya değer bence. Çok çalışın ve iyi yerlere gelin. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız’ dedi. Çocuk evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Dallı, bir ihtiyaçlarının olması durumunda her zaman hazır olduğunu söyleyerek çocukların Ramazan Bayramını kutladı.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.