Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kaymakam Çelik, Bu Şehrin Her Mahallesi, Her Sokağına Aşığız, Hemşehrilerimiz ile Daima Bir Aradayız

Kaymakam Çelik, Bu Şehrin Her Mahallesi, Her Sokağına Aşığız, Hemşehrilerimiz ile Daima Bir Aradayız
28 Ocak 2024 01:01 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2024 01:08
129

HABERMAX.Kaymakam Resul Çelik başkanlığında gerçekleşen Halk ve Muhtarlar Toplantıları ile bölgemizin sorunlarını yerinde dinliyor, taleplerin çözümü için çabalıyoruz.

Gerçekleşen toplantıya; Koçullu Mahallesi sakinleri, Çekmeköy İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuran Gümüş, Koçullu Mahallesi Muhtarı Mitat Şimşek, Ömerli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygun ve Sırapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Girgin katıldı.

Toplantıda, mahallelerde yaşanan sorunlar ve talepler görüşüldü. Kaymakam Çelik, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinledi ve çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

Toplantıda, Koçullu Mahallesi’nde yaşanan en önemli sorunlardan biri olan yol sorununun çözümü için çalışmalar başlatıldı. Ayrıca, mahallede yapılacak olan sosyal ve kültürel etkinlikler için de planlamalar yapıldı.Kaymakam Çelik, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bu şehrin her mahallesi, her sokağına aşığız. Hemşehrilerimiz ile daima bir aradayız. Bölgemizin sorunlarını yerinde dinliyor, taleplerin çözümü için çabalıyoruz. Bugün gerçekleşen toplantıda da mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik ve çözüm için ilgili birimlerimize talimat verdik. Koçullu Mahallesi’nde yaşanan yol sorununun çözümü için çalışmalar başlatıldı. Ayrıca, mahallede yapılacak olan sosyal ve kültürel etkinlikler için de planlamalar yapıldı. Hemşehrilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.