Dolar 34,2867
Euro 37,2084
Altın 2.983,01
BİST 9.019,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor

Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor
6 Ekim 2024 15:33
96

HABERMAX. Türkiye teknoloji sektörünün lider şirketlerinden Karel, 2-6 Ekim arasında Adana’da düzenlenen TEKNOFEST’te 2024’te yer alıyor. Karel, ülkenin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ileri teknoloji çözümlerini, teknoloji meraklıları ve profesyonellerle buluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST 2024, bugün Adana’da kapılarını açtı. Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması Karel’in yenilikçi teknolojileri, TEKNOFEST 2024 kapsamında katılımcılarla buluşuyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen festival, 6 Ekim’e kadar devam edecek.

Karel’in standında sergilenen çözümler arasında DS200T Askeri IP Telefon Santrali, güvenli ve kesintisiz iletişim sağlayan RadyoLink sistemleri ve çevre görüntüleme sistemi Surround View gibi savunma sanayii için kritik öneme sahip ürünler yer alıyor. Bunun yanı sıra, sivil kullanıma yönelik yenilikler arasında bulunan E-mirror teknolojisi de tanıtılan teknolojiler arasında. Bu teknoloji, kara araçlarındaki aynaların kamera ve ekran sistemleriyle değiştirilmesine olanak tanıyor. Hem askeri hem de ticari işletmelere güvenli iletişim ve operasyonel verimlilik sağlama konusunda önemli katkılar sunuyor.

Surround View teknolojisiyle 360 derece görüntüleme deneyimi

Etkinlik süresince ziyaretçiler, Karel’in uzman ekibiyle birebir görüşerek ürünler hakkında detaylı bilgi alabiliyor, yenilikçi çözümleri yerinde deneyimleyebiliyor. Katılımcılar, örneğin, askeri ve sivil araçlara monte edilen Surround View teknolojisinin sunduğu 360 derece görüntüleme özelliklerini deneme şansına sahip.

Karel Savunma Sanayi Grup Başkanı Yavuz Bayiz, ülkenin milli teknoloji hamlesine katkı sağlayan öncü firmalardan biri olarak, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan Teknofest 2024’te yer almaktan büyük heyecan duyduklarını ifade etti. Bayiz, “Ülkemizin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz haberleşme sistemleri, ileri teknoloji çözümler ve daha fazlası ile TEKNOFEST’teyiz. Milli teknoloji hamlesinin gücünü arkamıza alarak, güvenli ve kesintisiz haberleşme teknolojilerimizi genç nesillerle ve teknoloji meraklılarıyla buluşturmak bizim için gurur verici” ifadelerini kullandı.

Teknofest Hakkında

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. İlki 2018’de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.